Simona Halep a ieșit din biroul notarului cu zâmbetul până la urechi, în timp ce Toni Iuruc s-a ținut de glume pe seama separării de sportivă: ”Motivul e eliminarea din turul 1 de la US Open”

Author: Madalina Maftei

Simona Halep a ieșit din biroul notarului cu zâmbetul până la urechi

Joi, 8 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la notar, în zona Dorobanți, pentru a semna actele de divorț. Cei doi radiau de fericire, semn că separarea oficială era așteptată de amândoi.

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează a șocat pe toată lumea. Afaceristul a fost cel care a confirmat separarea în urmă cu o zi.

Simona Halep radiază de fericire după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep a ieșit mai fericită ca oricând din biroul notarului, ignorând complet întrebările jurnaliștilor prezenți la fața locului și urcându-se într-un bolid de lux.

La rândul său, Toni Iuruc părea la fel de relaxat și binedispus. Întrebat despre motivele care au dus la separarea de celebra tenismenă, acesta a oferit un răspuns amuzant: ”Eliminarea din turul 1 de la US Open. Nu comentez nimic”, le-a spus Toni Iuruc jurnaliștilor, potrivit româniatv.net.

În urmă cu mai puțin de un an, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, în cadrul unei ceremonii discrete, la Izvorani, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia.

Cei doi ar fi urmat să se căsătorească religios pe data de 13 noiembrie, la Casino Sinaia. 

Afaceristul a fost cel care a confirmat divorțul de celebra sportivă, după ce primele zvonuri deja apăruseră în spațiul public.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De

restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”   a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik. 

Se pare că relația lor nu mai funcționa de ceva vreme, la insistențele părinților sportivei, cei doi au încercat să-și mai dea o șansă, dar fară rezultat.