Simona Halep ar putea rata US Open și suma de trei milioane de dolari. Când va fi anunțată decizia finală în cazul scandalului de dopaj

Author: Diana Bostan

Simona Halep, scandal de dopaj

Sursa: Facebook- Simona Halep

Sportiva Simona Halep se află în plin scandal de dopaj și ar putea rata participarea la US Open, dar și premiul în valoare de trei milioane de dolari. Locul 58 WTA este în așteptarea unei decizii finale în acest caz.

Simona Halep este suspendată pentru dopaj din data de 21 octombrie 2021, timp în care nu a putut lua parte la marile turnee de Grand Slam. Sportiva a fost inclusă pe lista participanților la US Open 2023, însă o decizie în cazul său nu a fost încă luată.

Sportiva așteaptă o decizie în cazul scandalului de dopaj

Deși a fost inclusă pe lista participanților la US Open din acest an, Simona Halep trebuie să fie achitată în scandalul de dopaj pentru a putea lua parte la turneu.

O decizie finală în cazul Simonei Halep va fi luată pe data de 14 august.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep?

Simona Halep are emoții în această perioadă și așteaptă o decizie finală în cazul scandalului de dopaj, decizie ce-i va influența viitorul în tenis. Halep ar putea fi retrasă de pe lista participanților la US Open în cazul unui aviz negativ.

Citește și: Mărturia care ar putea scăpa-o pe Simona Halep de suspendare. Tenismena a fost audiată la Londra

Premiile la US Open au crescut cu 8% în acest an, câștigătorul încasând un premiu în valoare de trei milioane de dolari, iar jucătorii ce se vor afla pe tabloul principal, vor primi o sumă minimă de 81.500 de dolari.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Decizia în cazul Simonei Halep întârzie să apară

Sportiva a fost audiată în data de 28 și 29 iunie, la Londra și speră că decizia finală va fi una favorabilă și că va putea lua parte la US Open 2023.

Citește și: Au început audierile în cazul de dopaj al Simonei Halep. Tenismena, suspendată de aproape un an

Tribunalul de la Londra nu a dorit să comenteze motivul pentru care decizia în cazul Simonei Halep a fost amânată.

Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre, indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi.

Citește și: „Urmările asupra sănătății mele mentale”. Simona Halep este devastată, după ce procesul i s-a amânat pentru a treia oară. Aceasta va sta departe de teren încă opt luni

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment ”, a transmis Sport Resolutions, într-un răspuns pentru  Adevărul.