Simona Halep are Covid-19! Prima declarație a româncei

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 07:55
Simona Halep are Covid-19

Simona Halep a anunțat oficial că a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

"Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună", a scris Simona Halep pe contul ei de Twitter.

Simona Halep vorbea, recent, despre Australian Open și mărturisea că nu a luat încă o decizie privind participarea la primul Grand Slam de după Roland Garros.

Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o 'bulă'. E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi.

Totuși, dacă va fi o 'bulă' precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca. Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide ”, a declarat Simona Halep, citată de Essentiallysports, potrivit Digi24.

Mai multe vedete, testate pozitiv cu Covid-19

Mai multe vedete de la noi au fost depistate pozitiv cu Covid-19 de la începutul pandemiei în țara noastră.

Printre ele, actorul Horațiu Mălăele și prezentatorul TV Virgil Ianțu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Aceasta poza e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.

Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti.

A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!", a scris Virgil Ianțu pe Facebook.

Ulterior prezentatorul TV a revenit cu o poză în care apare fără mască și în care le transmite fanilor că totul este în regulă.

"...semn ca sunt bine. Va multumesc mult pentru ganduri si urari! #goodtime #love", scria Virgil Ianțu.

Citeste si: Ludovic Orban, declarații de ultimă oră. Ce a anunțat în ziua în care România a raportat 6.546 de cazuri noi de coronavirus?