Simona Halep, asa cum nu o stiati! Ce spun fostii profesori despre ea?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

S-a calificat de pe primul loc in semifinalele Turneului Campioanelor din Singapore, iar cei de acasa sunt mai mandri ca niciodata de Simona Halep.

"Copilul modest" are acum lumea la picioare. Primul ei dascal ne-a acordat un interviu emotionant! Nu este meci pe care Simona Halep sa nu-l traiasca cu emotii. Fie ca este invingatoare sau pierde la limita, dupa o lupta stransa, asa cum s-a intamplat astazi, impotriva Annei Ivanovici.

Simona Halep traieste la intensitate maxima orice moment din cariera ei! Altfel, fara pasiunea pe care o are, nici nu ar fi ajuns atat de departe! Campioana noastra, locul 4 WTA, a fost infranta, astazi, pentru prima data la Turneul Campioanelor din Singapore.



Cu toate acestea, se califica pe prima pozitie in semifinalele competitiei. Mai mult, a fost rasplatita cu 426.000 de dolari si a acumulat 530 puncte WTA.

La Constanta si meciul de astazi al Simonei a fost asteptat cu emotie de fosta ei invatatoare. Tenismena ii umple sufletul de bucurie, cu fiecare meci: "ma simt ca si cum mi-as privi proprii copii. Nu am curajul sa urmaresc decat reluarile, asa de mare e emotia, prefer sa aud rezultatul si sa privesc dupa".


Mariana Chirila, dascalul Simonei de la scoala nr. 30 din Constanta, o stie pe Simona de cand era un om mic, cu vise mari. Acum, dorinta a devenit realitate.

Singura fotografie in care Simona apare imbracata altfel decat in haine sport este tabloul de sfarsit de an. Pana sa ia racheta in mana, Simona a tinut cartile. Bibliotecara scolii spune ca era un copil modest, linistit, dar, mai presus de toate, constiincios.


Acum, Simona are lumea la picioare si se bucura de sustinerea unei tari intregi! Un mesaj emotionant a primit, astazi, si de la regele fotbalului romanesc, Gica Hagi!

"Ea poate castiga Turneul Campioanelor. Toate jucatoarele sunt bune acolo, dar cand castigi de maniera in care a facut-o, cu numarul 1, nu are rost sa mai intrebam daca il poate castiga". Succes ii dorim si noi Simonei!
##VIDEO125447##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii