Simona Halep, cadouri de zeci de mii de euro! Tenismena și-a răsfățat persoanele dragi din viața ei. Ce cadouri a cumpărat sportiva

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 17:05
Simona Halep si impresionat apropiatii cu cadourile pe care le face
Sursa: Instagram

Simona Halep nu se uită la bani atunci când face cadouri celor mai importante persoane din viața ei. Sportiva a cumpărat cadouri de 600.000 de euro pentru cei dragi. Cu ce și-a răsfățat tenismena membri familiei?

Simona Halep este o sportivă desăvârșită, cu o carieră impresionantă în tenis. Pe lângă asta, sportiva este și o familistă convinsă. Tenismena a cheltuit zeci de mii de euro pentru a-și răsfăța membri familiei cu cele mai alese cadouri.

Simona Halep, cadouri de 600.000 de euro pentru cei dragi

Sportiva nu se uită la bani când vine vorba de cei dragi. Simona se bucură de o viață de lux, însă, până să ajungă aici, tenismena s-a antrenat din greu ca să ajungă să se bucure de toate bogățiile pe care le

deține.

Simonei îi place să facă cadouri, și nu orice cadouri, vedetei îi place să-și impresioneze familia, chiar dacă asta înseamnă să cheltuie o avere. Familia a fost întotdeauna lângă ea și a încurajat-o în cariera de tenismenă, astfel a venit rândul ei să-i răsplătească.

Tenismena are în prezent o avere estimată la 50 de milioane de euro. Așadar, Simona Halep nu duce lipsă de nimic și adoră să le facă cadouri de lux membrilor familiei sale.

Astfel, sportiva și-a impresionat tatăl și fratele cu cele mai ales cadouri.

Citeste si: Simona Halep, diagnostic crunt după accidentarea de la Roma. Sportiva a ieșit în lacrimi de pe teren. Va mai putea juca la Roland Garros?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona Halep, cadouri de zeci de mii de euro pentru tatăl și fratele ei

Simonei îi place să-și răsfețe familia, astfel i-a cumpărat tatălui său un bolid de lux Bentley extrem de scump. Mașina luxoasă pe care i-a cumpărat-o tatălui său este extrem de puternică și poate  ajunge 333 km/h în doar câteva secunde.

Sportiva nu a uitat nici de fratele ei, aceasta i-a cumpărat nu una, ci două mașini luxoase de la aceeași marcă.

Este bine cunoscut faptul că Simona Halep adoră mașinile de lux, ba chiar este dețiătoarea unui Mercedes GLE 40 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover.

Chiar dacă este în standby, după accidentarea suferită la picior și nu mai poate concura pentru un moment, Simona Halep a câștiga sume impresionante, de acasă. Sportiva a semnat diverse contracte de imagine cu companii din țară, astfel, chiar dacă nu poate concura în turneul de la Paris, sportiva face bani de acasă.

Citeste si: Care este adevărul din spatele accidentărilor Simonei Halep? Specialiștii au dat verdictul. Ce se întâmplă cu tenismena