Simona Halep declară că se va vaccina anti-COVID

Author: Elena Padure
Simona Halep va primi vaccinul împotriva coronavirusului

Sportiva Simona Halep a dezvăluit că se va imuniza, chiar dacă a fost deja infectată cu COVID, anul trecut.

Simona Halep  și-a anunțat fanii că a fost infectată cu coronavirus, la finalul anului trecut. Ea a precizat,că nu a avut simptome grave şi a reuşit să treacă ușor peste acea perioadă. Acum, a declarată că este pregătită să se vaccineze atunci când îi va veni rândul.

Autoritățile din Ministerul Sănătăţii o dau exemplu pe Simona

Mulţi români sunt încă sceptici în ceea ce priveşte vaccinul împotriva COVID.

Ministerul Sănătăţii a pus la dispoziţia populaţiei informații despre vaccinare, beneficiile sale și reacțiile adverse posibile, însă există încă dubii ăn spaţiul public. Experții avertizează că este nevoie de un minim de 80% de persoane vaccinate pentru a scăpa de epidemie de pe teritoriul ţării. 

Simona Halep a declarat că vrea să se vaccineze, pentru ca viața să revină la normal pentru noi toţi, iar reprezentanții ministerului Sănătății au sfătuit populaţia să îi urmeze exemplul.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona. 

Citeste si: Simona Halep renunță la carieră pentru a deveni antrenor?! Dezvăluiri neașteptate la sfârșit de an: „Am făcut un pas înapoi și...”

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm.

După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală. Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona. #RoVACCINare", a fost mesajul lansat de ministerului Sănătății. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Simona Halep, atacată pe Facebook

După ce la sfârşitul lunii octombire a anului trecut jucătoarea de tenis a anunţat ca a fost infectată cu COVID, atacurile din mediul online nu au întârziat să apară.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine...

vom trece prin asta împreună", a declarat atunci Campioana de la Roland Garros și Wimbledon. 

Internauţii au acuzat-o, însă, pe Simona că a fost mituiră pentru a-şi înscena boala. Reacţiile primite au fost din cele mai acide:

Citeste si: Simona Halep are grave probleme de sănătate: „E cumplit”

„Păcat! Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit.

Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid... Trist”. „Parcă   nu aveai nimic. Erai bine mersi acasă, în izolare. Brusc ai ajuns la spital. Vai de noi"."Nu e vorba de bani, nu fiți naivi. E vorba de numărul mare de urmăritori și de a convinge lumea de existența acestui virus. Astfel de postări vor apărea tot mai des". "A luat câteva mii de euro. Nu-s de colea, măcar plătește menajera câteva luni, până începe să joace"."Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani"."Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat"  au comentat internauţii pe pagina de Facebook a sportivei.

Citeste si: Breaking news: Ministrul Educației a anunțat când se redeschid școlile! Care este data