Simona Halep e în optimi la Australian Open! A învins-o lejer pe Putintseva, în două seturi! Presa internațională exultă: "Fără emoții"

Author: A.I.

Simona Halep (locul 3 WTA) s-a impus lejer în fața adversarei ei din turul 3 de la Australian Open, kazaha Yulia Putintseva (locul 38 WTA), scor 6-1, 6-4.

În optimi Simona Halep o va întâlni pe Elise Mertenes (locul 17 WTA), care a învins-o în trei seturi pe Catherine Cartan Bellis, scor 6-1, 6-7, 6-0.

Halep s-a mai întâlnit de trei ori cu Mertens, câştigând două partide, scor 6-1, 6-2, în sferturi la Roland Garros şi 6-0, 6-3, în optimi la Madrid, ambele în 2018.

„Prestație solidă din partea Simonei Halep”

WTA Insider a remarcat pe Twitter jocul bun reușit de Simona Halep în meciul cu Yulia Putintseva: „Favorita numărul patru merge în optimi după o prestație solidă”.

Site-ul televiziunii de specialitate Tennis Channelremarcă jocul reușit de Halep din spatele terenului și evidențiază poziția solidă pe care sportiva o are în vederea cucerii primului titlu la Melbourne, relatează fanatik.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„În prima confruntare directă, finalista din 2018 și-a asigurat fără emoții prezența în optimile de la Australian Open după ce învins-o pe Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4.

Cu un joc solid de pe linia de fund, cu o diferență de 11 lovituri câștigătoare față de lovitură neforțate, Simona Halep urmărește primul titlu după ce a reușit sezonul trecut la Wimbledon”, se arată pe Tennis.com.