Simona Halep, ELIMINATĂ de la Madrid Open 2022 de Ons Jabeur! Românca, învinsă fără drept de apel de tunisiancă

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2023, 09:30

Simona Halep și actualul ei antrenor, Patrick Mouratoglou

Sursa: Facebook Simona Halep

Românca Simona Halep a fost învinsă de tunisianca Ons Jabeur, aflată mai bine în clasamentul WTA, cu 6-3 și 6-2.

Simona Halep nu a reușit să găsească antidotul la jocul variat al tunisiencei și a trebuit să se recunoască învinsă, după doar o oră și 7 minute de joc.

În urma acestui joc scorul la întâlniri directe Simona Halep- Ons Jabeur este 2-2. 

Potrivit digisport.ro, Simona Halep a avut câteva momente de nervozitate în timpul jocului. În setul 2 și-a rupt racheta și a primit un avertisment din partea arbitrului.

Simona Halep a cucerit turneul de la Madrid în două rânduri, în 2016 și 2017. Turneul era patronat înainte de românul Ion Țiriac, dar românul l-a vândut recent.

Citeste si: Simona Halep nu va juca în meciul România- Polonia, din Billie Jean King Cup, fosta Fed Cup! Cine îi va lua locul

Simona Halep, în top 3 all-time al celor mai mari câștiguri din tenis

Simona Halep a depășit-o pe rusoaica Maria Sharapova în topul câștigurilor all-time din tenis. Halep se află acum pe locul 3, fiind devansată doar de Venus Williams, care se află pe locul 2 și de sora acesteia, Serena, aflată pe primul loc.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Românca a intrat în top 3 câștiguri din tenis all-time după ce a învins-o pe Cori Gauff, cu 6-4, 6-4.

Halep a ajuns, cu victoria în fața americancei Cori Gauff, la 38.842.886 de dolari câștigați din tenis, cu aproximativ 64.000 de dolari mai mult decât a câștigat din tenis Maria Sharapova, care s-a și retras.

Simona Halep este antrenată în prezent de celebrul Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. 

Potrivit presei de specialitate, Serenei Williams nu i-ar fi picat prea bine că Mouratoglou colaborează acum cu Simona Halep.

"Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu am de gând să fac asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ceea ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre", a spus, recent, Simona Halep, citată de Tennis Wolrd USA. Românca fusese întrebată dacă actualul antrenor, care a pregătit-o ani buni pe Serena Williams, o mai compară din când în când cu celebra jucătoare de tenis din Statele Unite.

Citeste si: Simona Halep a dat lovitura! Va fi antrenată de celebrul Patrick Mouratoglou, care a pregătit-o pe Serena Williams!

 

Taguri: