Simona Halep este gata de sărbătorile de iarnă! Sportiva a făcut publice imagini din intimitatea casei sale în timpul pregătirilor de Crăciun

Author: Catalina Giol
Actualizat: 09 sep 2022, 03:00

Simona Halep se pregătește de sărbătorile de iarnă pe care urmează să le petreacă în România, alături de familia sa. Sportiva se bucură de magia sărbătorilor și a împodobit deja pomul de Crăciun. Ba mai mult decât atât, aceasta a transmis un mesaj urmăritorilor săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Simona Halep a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Sportiva a împodobit bradul chiar pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, și a făcut public acest lucru pe contul său personal de Instagram. Pe lângă fotografia pe care a încărcat-o, Simona a adăugat și un scurt mesaj în descrierea acesteia: „Pregătind bradul”.

Simona Halep va petrece anul acesta în România sărbătorile de iarnă, alături de familia și prietenii de acasă.

Motivul principal este faptul că sportiva a anulat participarea la un eveniment organizat în Africa de Sud din cauza apariției noii tulpini de Covid-19, Omicron.

Simona Halep stă acasă de Crăciun

După fotografia în care sportiva apare în timpul procesului de împodobire a bradului, imagine pe care a încărcat-o pe rețeaua de socializare, Simona Halep a adăugat la scurt timp încă o fotografie în care observă pomul de Crăciun împodobit complet, pregătit pentru cadouri.

Descrierea imaginii prezintă textul „Simo’s Christmas Tree”, care se traduce „Bradul lui Simo”.

În data de 18 și 19 decembrie 2021, tenismena ar fi trebuit să participe la un turneu demonstrativ organizat în Johannesburg, Africa de Sud, însă vizita a fost anulată din cauza apariției tulpinii Omicron. Prezența sportivei la acest eveniment în această locație i-ar fi putut pune sănătatea sa și a celor din jur în pericol, așa că tânăra a ales să nu participe.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Simona Halep și-a arătat dragostea față de România! Cum a petrecut tenismena de 1 Decembrie

 „ Nu mai particip la niciun turneu, la niciun demonstrativ, stau acasă mai bine și încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am totuși un început de an bun.

În București mă antrenez, ca de fiecare dată. Nu plec de aici. Poate doar câte un weekend, pentru relaxare.  Sunt schimbări de la zi la zi. Sper să dispară orice formă de carantină, pentru că m-ar încurca din punct de vedere mental. Am crezut că scăpăm, dar acum a apărut această nouă versiune a virusului care ne-a debusolat puțin ”, a declarat Simona Halep despre participarea sa la eveniment, conform Telekom Sport.

Simona Halep despre România: „Joc pentru țară”

În apropierea zilei naționale a României, 1 decembrie, Simona Halep a vorbit deschis în timpul unui interviu despre cât de mult își iubește țara și a afirmat că își dorește să viziteze toate locurile speciale din România.

Sportiva a adăugat faptul că participarea sa în „Billie Jean King Cup” drept reprezentantă a României este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit: Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar

pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos.

Sărbătoresc pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul ”, a declarat Simona Halep.

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații