Simona Halep, fotografie controversată pe o rețea de socializare. În ce ipostază amuzantă s-a pozat tenismena

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 ian 2023, 11:40

Simona Halep a postat, în mediul online, o fotografie, alături de cuvintele: „A venit momentul rezoluțiilor pentru noul an! Voi ați început lista? Da/ Nu încă”

Sursa: Instagram

Simona Halep a revenit, încetul cu încetul, în mediul online, după ce scandalul de dopaj a devenit public. Recent, tenismena a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, dar un lucru important i-a scăpat din vedere.

Simona Halep pare că are planuri mărețe pentru anul 2023, mai ales pentru că speră să poată reveni pe teren. Fiind vorba de rezoluțiile pentru anul curent, aceasta a făcut o postare amuzantă în legătură cu acest aspect.

În ce ipostază amuzantă s-a lăsat fotografiată Simona Halep

Simona Halep a postat, în mediul online, o fotografie, alături de cuvintele: „A venit momentul rezoluțiilor pentru noul an! Voi ați început lista? Da/ Nu încă”.

În fotografia postată de aceasta, Simona apare în fața unui brad împodobit, la o masă, cu un pix în mână și pare că scrie ceva. Doar că, aruncând o privire mai atentă, se poate observa că Simona Halep este cu pixul pe coperta unui caiet, nicidecum pe o foaie.

Poate sau nu Simona Halep să revină pe teren

Simona Halep are șansa de a reveni pe teren, dar drumul este unul destul de anevoios. Gabriela Andreiașu, directorul general al Agenției Naționale Anti-Doping, a spus că sportiva poate să scape de suspendare, dacă va putea să demonstreze că substanța folosită de ea a fost utilizată fără știința ei.

Citește și: Cum a ajuns, de fapt, Roxadustatul în organismul Simonei Halep. Adevărul a ieșit acum la iveală! „Urmează mai multe etape”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Experții angajați de Simona Halep susțin că, la mijloc, este vorba de o contaminare cu substanța respectivă și speră ca aceasta să primească doar o mustrare. Mai mult decât atât, cazul de dopaj urmează să fie judecat în regim de urgență de către Sports Resolutions.

Conform Gabrielei Andreiașu, Simona Halep are dreptul de a aduce probe și, dacă poată să demonstreze că produsul pe care l-a folosit a fost, de fapt, contaminat cu o substanță interzisă, sancțiunea se va ridica și va putea să revină pe teren.

„În cazul în care ar fi folosit ceva contaminat fără știrea lui, nu era etichetat, nu ar fi bănuit, era de exemplu un sinonim al unei substanțe de pe lista interzisă și chiar dacă ar fi făcut tot posibilul să caute ingredientele, le verifica pe fiecare și acel sinonim al substanței nu apărea în lista interzisă, atunci sportivul nu avea acea vină totală și se putea ridica perioada de suspendare provizorie”, a transmis aceasta la Sport Total FM.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu Simona Halep, după ce a fost acuzată de dopaj! Tenismena începe cel mai greu meci din viața ei

Dacă nici această variantă nu va fi în favoarea ei, Simona Halep va putea să apeleze la ajutorul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Suspendarea maximă pe care Simona o poate primi este de patru ani, dar aceasta speră ca lucrurile să revină la normal cât mai repede cu putință.