Simona Halep, în doliu! A primit vestea cutremurătoare chiar pe aeroport: "De fiecare dată când ajung o sun pe mama! Astăzi..."

Author: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 19:50

Simona Halep a primit o veste foarte tristă chiar pe aeroport. Este vorba despre decesul unei persoane foarte importante pentru Simona Halep.

Antrenorul Nicușor Ene s-a stins din viață. El a fost primul antrenor al fostului lider mondial la tenis feminin, Simona Halep. Simona a primit vestea chiar pe aeroport.

“…doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama…astăzi apelul s a încheiat cu vestea tristă că Domn Profesor Ene ne a părăsit, o persoană blândă care nu m-a certat nici măcar o dată în toti acei 4 ani în care m-a învăţat absolut tot ce înseamnă tenisul.

A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scena de la Constanţa atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon. …mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!!”, a scris Simona Halep pe contul ei de Facebook.

“De azi lumea tenisului e mai săracă, iar noi am pierdut un membru drag al familiei Tenis Club Bright.

Cu mare durere în suflet ne desparţim de domul profesor Nicuşor Ene şi sperăm să îi fie drumul lin către eternitate. R.I.P!”, a fost mesajul scris de Tenis Club Bright, din Constanța.

Mesajul despre logodnă al Simonei Halep

Simona Halep a publicat un mesaj pe o rețea de socializare prin care și-a anunțat fanii în legătură cu zvonurile apărute despre faptul că s-ar fi logodit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Contrar știrilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții.

Apreciez că duc o viață care mă aduce în atenția publicului, însă zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false.

Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă!

Vă mulțumesc pentru suport, Simo", a fost mesajul postat de Simona Halep pe pagina personală de Facebook.

 

Taguri: