Simona Halep, investiție uriașă pe litoral! Tenismena din România ridică un hotel! Unde va fi amplasat și câți bani scoate din buzunar

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 oct 2022, 05:10

Simona Halep, cu trofeul de la Melbourne

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep pregătește o investiție importantă pe litoralul românesc. Românca își face un hotel într-o stațiune din țara noastră.

Halep își va face un mini-hotel în stațiunea Năvodari, scrie WOWbiz.ro. Fostul lider mondial al clasamentului feminin la tenis (WTA) mai are câteva investiții în turism la noi în țară: un complex de blocuri în Năvodari, lângă plaja Summerland, un mini-hotel în Brașov și mai multe vile ridicate în Constanța. 

Totodată, Halep a construit și un bloc cu locuințe de închiriat în nordul stațiunii Mamaia. 

Noua investiție pe care o face pe litoralul românesc, în Năvodari, presupune construirea unui imobil compus din parter, două etaje și un al treilea retras, care va fi situat pe un teren situat pe strada Prelungirea D20, în apropierea plajei Kazeboo. Potrivit sursei citate, imobilul va fi destinat turismului, urmând să fie construite garsoniere care să fie închiriate pentru turiști. La parterul construcției va funcționa un restaurant cu terasă.

Construcția va fi ridicată prin firma SH Resort SRL, care-i are ca asociați pe tatăl Simonei, Stere (80%) și fratele tenismenei, Nicolae (20%). Construcția îi va scoate câteva milioane de euro din buzunar Simonei Halep. Potrivit Top 300 Capital, Simona Halep are o avere estimată la 46-50 de milioane de euro, ceea ce o situează pe locul 146 în topul celor mai bogați oameni din România.

Citeste si: Simona Halep este gata de sărbătorile de iarnă! Sportiva a făcut publice imagini din intimitatea casei sale în timpul pregătirilor de Crăciun

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Melbourne

Simona Halep a început în forță anul și la tenis, acolo unde a câștigat turneul WTA de la Melbourne.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Românca a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova. 

Suma încasată de româncă pentru câștigarea turneului de la Melbourne nu e una mare, doar 31.000 de dolari, dar punctele sunt foarte importante. Tenismena din România a obținut pentru triumful de la Melbourne 280 de puncte WTA.

Simona Halep se pregătește pentru Australian Open 2022. Halep nu va juca la următorul turneu, cel de la Sydney, tocmai pentru a se pregăti pentru Australian Open.

Românca nu vrea să riște o accidentare la turneul premergător Australian Open 2022.

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a adunat aproape 38 de milioane de dolari din tenis. Românca are două turnee de Grand Slam câștigate, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). A disputat, totodată, o finală la Australian Open, în 2018, pe care a pierdut-o în fața danezei Caroline Wozniacki, în trei seturi (6-7, 6-3, 4-6).

Citeste si: Australian Open 2022. Ce românce se află pe tabloul principal la primul turneu de Grand Slam al anului