Simona Halep, INVITATA de ONOARE. A dansat la nunta fratelui ei, mai ceva ca pe terenul de tenis!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 03 oct 2020, 10:25

Mai e o saptamana pana va debuta la turneul campioanelor, dar Simona Halep joaca la nunta.

Constanteanca s-a prins cu rudele in hora, chiar in fata bisericii, iar seara, la restaurant, a uimit pe toata lumea!

Duminica, ora 16.00 In fata bisericii Sfantul Gheorghe din Constanta este forfota mare. Se asterne un covor alb, se pun flori pe coridor, iar invitatii incep sa soseasca. 15 minute mai tarziu, o limuzina de lux opreste in fata bisericii! Este nimeni altul decat Nicu Halep, fratele Simonei, care iti ajuta aleasa inimii sa coboare din masina.

Nu ca sa intre la slujba, ci ca sa incinga o hora chiar in fata bisericii!

Cine s-a gandit ca Simona Halep detine controlul doar pe teren, s-a inselat! A jucat la nunta fratelui sau, alaturi de parinti, mai ceva ca intr-un meci de tenis! Nici tatal Simonei n-a fost mai prejos! A fost sufletul petrecerii si s-a miscat pe muzica armeneasca mai ceva ca Gigi Becali!

Simona Halep a fost in centrul atentiei! Cu o rochie scurta, rosie ca focul si cu niste pantofi aurii, tenismena a dansat neincetat, pret de 45 de minute! Imediat dupa

hora, Simona nu a mai rezistat, fiind deja accidentata la picior. Si-a schimbat pantofii cu niste platforme comode.

##VIDEO124375##

Ora 17.00: incepe slujba religioasa. In timp ce preotul citeste din biblie, Simona priveste, atenta, in jur. Nu vrea ca nimeni si nimic sa-i deranjeze slujba fratelui. Peste 100 de oameni au fost la cununia religioasa. Printre invitatii la nunta lui Nicu Halep s-a numarat si Wim Fissette, antrenorul belgian al Simonei:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Este prima oara cand

vin in Constanta. Pe miri i-am cunoscut anul acesta, au devenit prieteni buni cu noi si sunt foarte incantat sa fiu la aceasta nunta! ”. Belgianul s-a declarat incanta de ce a vazut: „ Foarte diferit fata de tara noastra, dar e minunat! Asa multa traditie, eu iubesc traditia, toata lumea este imbracata elegant, este o petrecere mare! ”.

Ora 20.00 Mirii sosesc la restaurantul de lux din centrul Constantei, unde urmeaza sa aiba loc petrecerea.

Luminita poarta o rochie alba, din dantela, cu un decolteu adanc, iar Nicu Halep are un costum negru cu papion. Socrul mare, Stere, este mai fericit ca niciodata! Va fi gazda pentru nu mai putin de 450 de invitati!

La ora 21.00 Simona ajunge la restaurant. Nu vrea sa fie filmata la intrare si nici sa vorbeasca cu presa. Daca pana acum a avut parul desprins, seara si l-a prins intr-un coc.

Nu de alta, dar coafura ii pune in evidenta rochia cu spatele gol pe care a ales-o pentru petrecerea de la restaurant.

Invitatii au fost intampinati cu sampanie, icre negre si cu un bufet intreg de prajituri care mai de care mai gustoase! O ora mai tarziu iti face aparitia Marcel Pavel, care este bun prieten cu Simona si cu familia ei! Melodia pentru dansul mirilor este cantata chiar de artist, iar momentul ii tine cu zambetul pe buze pe Simona si pe restul invitatilor.



Petrecerea a tinut pana in zori, iar Simona si invitatii au dansat neintrerupt. Miscarea ii va prinde bine, pentru ca peste o saptamana va participa la Turneul Campioanelor din Singapore.