SIMONA HALEP, izbucnire nervoasă: „Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei”

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 09:30

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA), în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, scor 4-6, 4-6.

La conferința de presă de la finalul meciului, Simona fost extrem de supărată din cauza înfrângerii și a avut o reacție dură când și-a analizat jocul.

Cred că Bertens a jucat un tenis mai bun. A meritat să câștige meciul. Eu am jucat greșit și sunt foarte supărată. Dar nu voi face o dramă. Acum mă gândesc la următorul duel cu ea, când va trebui să schimb ceva.

Citeste si: Oana Sarbu era sa moara exact ca Razvan Ciobanu. Plecase suparata din Mamaia spre Bucuresti

Citeste si: Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. „Cineva se va amuza copios peste câțiva ani”

Citeste si: Cum arata in realitate Carmen de la Salciua: uite ce chip are fara strop de machiaj si filtre aplicate! Ti se mai pare la fel de frumoasa?

Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei. Dar se întâmplă. Trebuie să iau lucrurile așa cum sunt. Săptămâna asta mi-a arătat că jocul meu e la un nivel bun. Sunt fericită cu jocul meu și am trecut de această săptămână grea. Am încredere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voi lua lucrurile pozitive din această săptămână. La început, nu credeam că pot ajunge aici. Mă voi calma, voi analiza și voi fi mai bună cu mine. Ea a făcut un meci bun și a meritat titlul. Nu vreau să vorbesc despre ce am gresit. Părerea mea e că am făcut erori”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Citeste si: Roxana, reactii dure fata de noua pretendenta a lui Bogdan Mocanu! Afla ce se va intampla cu triunghiul amoros, ASTAZI, intr-o noua editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Primul mesaj al Deei dupa ce a parasit casa ''Puterea dragostei'': ''Ultimele poze si ultimele trairi....''

 

 

Taguri: