Simona Halep, probleme mari! E îngrijorător de ce a abandonat la Washington!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 mai 2023, 03:25

Simona Halep

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze la turneul de la Washington. Românca era condusă cu 7-5, 2-0 de Kalinskaya.

Simona a abandonat din cauza „bolii, epuizării termice și șocului caloric”, informează prosport.ro

Halep a fost la un pas să leșine înainte de a abandona. La turneul de la Washington temperatura resimțită este 42-45 de grade Celsius. 

Halep a fost aproape de șoc termic, ceea ce reprezintă o urgență medicală. Românca a evitat un astfel de pericol prin abandon.

„Îmi place să joc pe căldură, dar nu când e extremă. A fost foarte cald, m-a lovit căldura din primul set și nu m-am simțit bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, mă dureau stomacul, ficatul, la un moment dat cam toate”, a declarat Simona Halep.

Abandonul în fața Annei Kalinskaya este al 4-lea al Simonei Halep în ultimele 8 luni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Simona Halep, câștiguri de 40 de milioane de dolari din tenis

Simona Halep se apropie de 40 de milioane de dolari câștigate din tenis.

Halep are, în momentul de față, câștiguri de 39.663.298 dolari din tenis, iar averea româncei este estimată la circa 50 de milioane de euro. 

Halep a investit o parte din câștigurile din tenis în imobiliare. Halep are hoteluri pe litoral și în Poiana Brașov.

Nici  Toni Iuruc  nu stă deloc rău cu banii, soțul Simonei Halep având mai multe firme. Iuruc activează în publicitate și imobiliare.

Halep, antrenată de Mouratoglou! Românca și-a schimbat toată echipa cu oameni ai francezului

Simona Halep este antrenată de fostul antrenor al Serenei Williams, celebrul Patrick Mouratoglou.

“Ea a fost numărul 1, a câştigat două grand slamuri. Nu există niciun motiv să nu mai reuşească asta din nou. Este o campioană. În plus, simt că are o marjă mare de posibilitate de progres în multe privinţe şi încă este foarte ‘înfometată’. Cred că aceasta este o bază fantastică pentru a construi ceva şi cu obiectivul de avea rezultate cel puţin la fel de bune ca înainte. 

Nu cred că ar trebui să stabilim limite. Am analizat multe lucruri, de la felul în care concurează până la forma în care este, de la joc la antrenamente. Sunt multe lucruri pe care simt că le putem face mai bine. Şi ea este setată psihic total pe acest lucru. Am stabilit foarte rapid o conexiune, aş spune că în primele două ore în care am discutat. Uneori simţi imediat conexiunea.
Uneori durează mult. În cazul Simonei, a fost instantanee. După cum am spus, este foarte inteligentă şi foarte sensibilă şi a fost deschisă cu mine. Mi-a făcut munca uşoară fiind deschisă şi dându-mi sentimentul că este dispusă să muncească şi dedicată total colaborării noastre”
, declara Patrick Mouratoglou despre Simona pentru tennismajors.com, potrivit news.ro.