Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open! Românca a "spulberat-o" pe Beatriz Hadad Maia: 6-2, 6-0! Prima reacție după victorie

Author: Andrei Ionescu

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open 2022, după ce a "spulberat-o", cu 6-2, 6-0 pe brazilianca Beatriz Hadad Maia.

Simona Halep a avut nevoie de doar 66 de minute pentru a trece de brazilianca Beatriz Hadad Maia (locul 88 WTA), care a luat numai două game-uri în tot meciul.

"Probabil pentru că am mâncat numai ouă şi şuncă de când am venit aici, nu am schimbat regimul" , a glumit Simona Halep, vorbind după meci despre victoria lejeră cu Beatriz Hadad Maia.

"Să aştepţi e destul de dificil, a fost un meci superb înaintea mea (n.r.: meciul Kyrgios- Medvedev), m-a motivat să mă concentrez, să joc bine.

Ea nu a jucat rău, dar eu am fost foarte agresivă şi am câştigat. Îmi place mai mult tenisul, am 30 de ani, am început să joc mai relaxată.

Anul trecut nu a fost uşor pentru mine, nu am jucat 3-4 luni, dar am revenit mai puternică şi sunt gata să muncesc mai mult şi să fac meciuri bune în continuare"

, a mai declarat Simona Halep după meciul din turul 2 de la Australian Open 2022.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Sorana Cîrstea, victorie de senzație cu Petra Kvitova la Australian Open! Românca a "spulberat-o" pe cehoaică în două seturi rapide!

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open! Cu cine va juca în meciul următor

Simona Halep va juca în turul 3 de la Australian Open 2022 cu muntenegreanca Danka Kovinic (locul 98 WTA). Românca a mai întâlnit-o o singură dată până acum pe Danka Kovinic, în 2016, în turneul de la București. Halep a învins-o atunci cu 6-4, 6-2 pe Kovinic.

Simona Halep a început anul 2022 în forță. Halep a câștigat primul turneu la care a evoluat, Melbourne Summer Set 1. Pentru trofeul de la Melbourne Simona Halep a încasat un cec de 31.000 de dolari și a acumulat 280 de puncte WTA.

Fostul lider mondial se află acum pe locul 15 WTA și, cu siguranță, Halep luptă din răsputeri pentru a se clasa la sfârșitul anului între primele 8 jucătoare ale lunii, ce i-ar permite să joace în Turneul Campioanelor.

Sorana Cîrstea s-a calificat și ea în turul 3 de la Australian Open. Din păcate, Irina Begu, Elena-Gabriela Ruse și Jacqueline Cristian au părăsit competiția în turul 2. Toate româncele de pe tabloul principal de la Australian Open trecuseră de primul tur al turneului de Grand Slam.

Citeste si: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Australian Open! Românca a învins-o lejer și pe Kristina Kucova, după victoria de senzație cu Kvitova

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.