Simona Halep s-a reîntors pe terenul de tenis! Sportiva a postat totul pe o rețea de socializare

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 oct 2023, 11:39

Simona Halep nu renunță la tenis

Sursa: Instagram- Simona Halep

Sportiva Simona Halep nu renunță la tenis. Apelul româncei la TAS a fost înregistrat în mod oficial, iar Simona a decis să se antreneze în continuare pe terenul de tenis.

Simona Halep și-a bucurat fanii cu ultimele imagini postate pe contul său de Instagram. Românca a fost filmată în timp ce se antrena pe un teren de tenis, chiar înainte ca apelul la TAS să fie comunicat în mod oficial.

Sportiva Simona Halep a revenit pe terenul de tenis

Echipată corespunzător și cu racheta de tenis în mână, Simona Halep a pășit încrezătoare pe terenul de tenis.

Sportiva a decis să se antreneze și pe terenul de tenis, nu doar în sala de forță. Videoclipul i-a bucurat pe fani, care au sărit imediat cu comentarii de încurajare.

Clipul postat de Simona Halep a strâns peste 700 de comentarii, iar piesa aleasă de sportivă pentru fundal a avut un mesaj specific. Românca a ales melodia ”Never Give Up” de la Sia, semn că este extrem de motivată și gată să încerce totul pentru a reveni cât mai repede în tenisul mondial.

Citește și: Simona Halep zâmbește din nou. Fostul lider mondial a surprins pe toată lumea cu ultima fotografie postată

Pe data de 24 octombrie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a comunicat în mod oficial faptul că a fost înregistrat apelul făcut de Simona Halep împotriva suspendării de patru ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Tribunalul Sportiv de Arbitraj a înregistrat apelul depus de către jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, împotriva deciziei luate de ITIA în data de 22 septembrie, în care a fost găsită responsabilă de încălcarea regulilor anti-doping, fiind sancționată cu o suspendare de patru ani, începând cu data de 7 octombrie 2022, și retragerea tuturor rezultatelor obținute în perioada 29 august 2022- 7 octombrie 2022”, se arată în comunicatul celor de la TAS, potrivit celor de la Romania Insider.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep cere despăgubiri uriașe

„Am dat în judecată compania canadiană, cred că în urmă cu o lună și ceva. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri și nu are implicații în dosarul sportiv",

a declarat Bogdan Stoica pentru  euronews.ro.

În ceea ce privește despăgubirile cerute de sportivă, acestea se ridică estimativ la peste  10 milioane de dolari.  Simona Halep a recunoscut consumul de suplimente contaminate, însă nu în mod conștient, prin urmare e dispusă să dea în judecată compania care a produs suplimentul contaminat.

Citește și: Cine i-a luat apărarea Simonei Halep în plin scandal de dopaj ”Această decizie trebuie să fie susținută de dovezi”. Reacția vine după mesajul postat de Serena Williams

Scandalul dopajului a început în octombrie 2022, când Simona Halep a fost suspendată provizoriu, iar pe data de 22 septembrie, sportiva a fost suspendată pe o perioadă de patru ani. Dacă cei de la TAS nu vor anula sau micșora suspendarea, sportiva s-ar putea întoarce pe teren în anul 2026, moment la care ar avea vârsta de 35 de ani.