Simona Halep s-ar fi mutat definitiv din România! Cu cât și-a vândut vila din Snagov

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 dec 2023, 23:00

Simona Halep s-ar fi mutat din România

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep ar fi luat o decizie neașteptată în timp ce așteaptă decizia privind supendarea pentru dopaj.

Simona Halep și-ar fi vândut vila de la Snagov și s-ar fi mutat din România definitiv. Iată motivul deciziei sportivei!

Simona Halep s-ar fi mutat definitiv din România

Potrivit  Orange Sport, Simona Halep și-ar fi cumpărat o altă casă în Dubai, acolo unde s-ar fi mutat definitiv, cu cei 4,2 milioane obținuți din vânzarea vilei de lux de la Snagov.

Citește și: La un an după divorț, Simona Halep își vinde casa de pe malul lacului Snagov! Cât cere tenismena pe luxosul imobil

Se pare că tenismena nu este la prima decizie de a părăsi țara natală, căci după divorțul de Toni Iuruc aceasta s-a mutat la Nisa, dar a revenit în România. Acum, Simona Halep și-ar fi cumpărat o vilă în Dubai, acolo unde s-ar fi stabilit încă din vara anului curent.

Simona Halep a fost acuzată de dopaj

Reamintim că, în 2022, Simonei Halep i-a fost găsită în organism substanța roxadustat la US Open, după un test antidoping. Tenismena a fost suspendată pentru patru ani din cauza dopajului, conform anunțului făcut de ITTIA pe 12 septembrie 2023.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fostul lider mondial a fost suspendat și pentru neregulile găsite în pașaportul biologic al acesteia (ABP).

Citește și: Simona Halep s-a reîntors pe terenul de tenis! Sportiva a postat totul pe o rețea de socializare

La data de 11 septembrie 2023, tribunalul a decis că Simona Halep a încălcat intenționat Regulamentul Antidoping conform articolului 2 din TADP: prezenţa şi uzul substanţei roxadustat în mostra de urină colectată de la Simona Halep pe 29 august 2022, la US Open; folosirea unei substanţe sau metode interzise în 2022, pe baza a 51 de

analize ale sângelui furnizare de jucătoare ca parte a programului ABP.

Deși i s-a acceptat Simonei Halep argumentul conform căruia alimentele consumate i-au fost contaminate cu roxadustat, tribunalul spune că volumul de substanță ingerat de jucătoare nu putea rezulta concentrația de roxadustat găsită în mostra pozitivă.

De asemenea, tribunalul a susținut că nu au existat motive pentru care să se ia în calcul altă opinie decât cea a experților independenți (APMU), care au spus că dopajul accidental explică neregulile găsite la pașaportul biologic al tenismenei.

Inițial, Simona Halep a fost suspendată provizoriu în luna octombrie a anului 2022, iar decizia a rămas în picioare până la 6 octombrie 2026.