Simona Halep, schimbare de look în plin scandal de dopaj. Sportiva e de nerecunoscut

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 oct 2023, 16:57

Simona Halep, schimbare de look în plin scandal de dopaj. Sportiva e de nerecunoscut

Sursa: Facebook-Simona Halep

În plin scandal în care Simona Halep e acuzată de dopaj, sportiva a luat o decizie radicală și nici măcar familia nu a mai recunoscut-o!

În urma scandalului de dopaj, sportiva Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis. Decizia a fost anunțată de ITIA.

Decizie radicală luată de Simona Halep. Este de nerecunoscut!

Simona Halep a luat o hotărâre bruscă, aflată în plin scandal. Blondina a apelat la o schimbare de look și este de nerecunoscut!

Se pare că sportiva și-a vopsit părul într-o nuanță mai închisă și pare că o prinde foarte bine.

După postarea cu noua schimbare, unii fani au spus că sportiva e de nerecunoscut, dar mesajele au fost majoritar de laudă asupra schimbării look-ului.

Citește și: Simona Halep ar fi trebuit să înapoieze 2 milioane de dolari, trofeele și titlurile câștigate după 29 August 2022, dacă Tribunalul nu respingea cererea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Excelentă schimbarea, căci îi scoate ochii în evidență”/ „Îți stă foarte frumos așa”/ „Ești superbă, Simo ”, au reacționat fanii la postare.

Reacția Simonei Halep după decizia suspendării

Sportiva susține că nu a consumat niciodată în mod voit și intenționat vreo substanță interzisă și este gata să atace decizia la TAS.  Simona Halep  a refuzat să accepte decizia de suspendare pentru patru ani și a contestat-o potrivit prevederilor legale.

Citește și: Simona Halep, atacată de vedetele tenisului mondial „E o dezamăgire atât de mare” Ce mesaj i-a transmis Serena Williams

„Ultimul an a fost cel mai greu meci din viața mea și, din păcate, lupta mea continuă. Mi-am dedicat viața tenisului. Iau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru și mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, în mod conștient sau intenționat, vreo substanță interzisă”,  a

spus Simona Halep.

În ciuda suspendării, Simona Halep susține că va continua antrenamentele și că va face tot ce ține de ea pentru a-și reabilita reputația și numele, fiind sigură că se va întoarce pe teren.