Simona Halep și-a anunțat retragerea din turneul de la Cincinnati, în această dimineață: ”Ar fi prea riscant să joc” Ce i s-a întâmplat sportivei pe teren

Author: Ana Dinu
Actualizat: 30 iul 2022, 01:10
Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati
Sursa: Instagram

Este vestea tristă a momentului. Simona Halep și-a anunțat retragerea din turneul WTA 1.000 de la Cincinnati înaintea meciului din runda a doua cu americanca Jessica Pegula.

În această dimineață, Simona Halep a anunțat că se retrage din turneul de la Cincinnati, chiar înainte de meciul din runda a doua cu americanca Jessica Pegula. Meciul, care era progrmat pentru miercuri, nu se va susține din cauza unor probleme de sănătate pe care sportiva noastră le are.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati. Ce i s-a întâmplat sportivei pe teren

Simona Halep a fost aproape de retragere în primul tur de la Cincinnati, având nevoie de îngrijiri medicale în setul al doilea al meciului cu poloneza Magda Linette, pe care l-a câștigat în final cu 6-4, 3-6, 6-1.

”Din nefericire, o scanare efectuată în cursul dimineţii a arătat că am o mică ruptură musculară la aductorul drept şi în consecinţă ar fi prea riscant să joc”, a

scris Halep pe Twitter înaintea meciului său cu Jessica Pegula.

Tenismena a ratat turneele de la Roland Garros și Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice, din cauza unei rupturi musculare la gamba stângă, survenită în turneul de la Roma în luna mai.

Cu toate acestea, sportiva noastră, care a coborât pe locul 13 în clasamentul WTA după o absență de trei luni din circuit, a declarat că se va menaja pentru a fi pregătită pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open, care va debuta pe 30 august, la New York.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Simona Halep s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc! Primele imagini cu sportiva mireasă. A lăsat mască pe toată lumea cu ţinuta ei

Simona Halep, prima victorie după 3 luni de absență

După o absență de trei luni din circuit, Simona Halep a participat la primul turneu după ruptura suferită la gambă.

Simona Halep s-a duelat cu Magda Linette, românca noastră nu i-a dat nicio șansă și s-a impus cu scorul de 6-1.

Pentru românca noastră a fost prima victorie după trei luni. Pe 12 mai, la turneul de la Roma, Simona Halep s-a accidentat grav la gamba stângă. După această perioadă de absență, a revenit săptămâna trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins. 

”A fost un meci dificil, mai ales după această pauză. Și ea a jucat bine, un tenis puternic, a fost greu să returnez mingea, am continuat să lupt și mă bucur că am putut câștiga primul meu meci după revenire. Sunt foarte tristă că nu am putut câștiga un titlu aici, am pierdut 3 finale, e unul dintre cele mai bune locuri pentru a juca.

Mereu dau totul aici și am simțit dragostea publicului. Vreau să mulțumesc tuturor pentru prezență. Mă bucur să vă avem înapoi, tenisul e mult mai frumos cu voi în tribună”, a declarat Simona Halep.

Citeste si: Simona Halep a făcut senzație pe internet îmbrăcată în costum de baie. Sportiva și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?