Simona Halep și-a arătat dragostea față de România! Cum a petrecut tenismena de 1 Decembrie

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 sep 2022, 00:45

Simona Halep

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep a declarat că va sta în România până la finalul anului 2021 pentru a se pregăti de începutul sezonului și participarea la Australian Open.

Simona Halep și-a exprimat iubirea față de țara în care s-a născut, România. Înainte de Ziua Națională, Simona Halep a transmis numai cuvinte bune pentru România și a precizat că scopul ei este să viziteze toate locurile frumoase ale țării.

Simona Halep și-a exprimat dragostea față de țara natală, România

Simona Halep a transmis că participarea în „Billie Jean King Cup” (fostă Fed Cup), în tricoul României, reprezintă cea mai autentică experiență românească pentru ea.

„Fed Cup e cel mai autentic lucru românesc pentru mine, pentru că joc doar pentru țară, joc într-un mod diferit. Nu mai este doar pentru mine, pierd sau câștig pe barba mea. Acolo e o echipă și joc pentru țară. Sunt emoții diferite și e mult mai stresant, dar și foarte frumos. Sărbătoresc pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun.

Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul”,
a declarat Simona Halep.

Citeste si: Ce cadou a primit Simona Halep de la Toni Iuruc, la întoarcerea în România, după Indian Wells. Sportiva a fost așteptată acasă cu o surpriză de zile mari

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De asemenea, Simona Halep a anunțat că va reveni în echipa României pentru confruntarea cu Polonia, barajul pentru turneul final al Billie Jean King Cup (15-16 aprilie 2022).

Citeste si: Transylvania Open 2021: Simona Halep a ajuns la Cluj! Prima declarație a româncei! Ce spune despre Emma Răducanu

„Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău.

Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist”, a mai declarat tenismena Simona Halep.

 

 

Taguri: