Simona Halep și-a demis antrenorii! Cu doar câteva luni în urmă îi numea "cei mai buni"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 oct 2022, 10:25

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Daniel Dobre și Adrian Marcu

Sursa: Instagram Simona Halep

Simona Halep a luat decizia de a întrerupe colaborarea cu cei doi antrenori ai săi, Daniel Dobre și Adrian Marcu.

Simona Halep a întrerupt colaborarea cu Daniel Dobre și Adrian Marcu la circa 5 luni de la începerea colaborării, potrivit digisport.ro

La momentul începerii colaborării, Simona Halep îi numea pe cei doi "cei mai buni".

"Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui.

În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte" , spunea Simona Halep în septembrie 2021.

Potrivit digisport.ro, Simona Halep i-a comunicat zilele trecute lui Daniel Dobre decizia ei de a renunța la colaborare, iar astăzi l-a contactat și pe Adrian Marcu pentru a-i transmite că nu vor mai lucra împreună.

Simona Halep și-a demis antrenorii după doar câteva luni de colaborare

Simona Halep ar fi fost deranjată de ce s-a întâmplat la acest Australian Open.

Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Australian Open 2022 de către franțuzoaica Alize Cornet, după un meci care a durat două ore și 33 de minute. Partida s-a disputat pe o căldură insuportabilă, 33 de grade la umbră.

Simona Halep ar fi fost deranjată că în momentele grele ale partidei, staff-ul ei nu a susținut-o.

De altfel ea i s-a adresat soțului în timpul partidei, Toni Iuruc, aluzia fiind, evident, la cei doi antrenori care nu îi spuneau nimic.

”Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a fost auzită Simona Halep spunând în timpul meciului cu Alize Cornet.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, atât staff-ul, cât și Toni Iuruc au încurajat-o pe Simona Halep. Românca avea probleme la picior.

”Nu pot să-l mișc, degeaba 'haide!'”, reacționa Halep la încurajările staff-ului.

Citeste si: Sorana Cîrstea, eliminată de la Australian Open de Iga Swiatek! Românca a pierdut în decisiv după ce câștigase primul set

Simona Halep, colaborare foarte bună cu Darren Cahill

Simona Halep a avut o colaborare foarte bună cu australianul Darren Cahill, care i-a fost antrenor în două rânduri.

Românca și australianul au încheiat colaborarea la sfârșitul lui septembrie anul trecut.

După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună ”, anunța Simona Halep pe Twitter.

"A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd. Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună", declara Simona Halep despre încetarea colaborării cu Darren Cahill.

În afară de Simona Halep, Darren Cahill a lucrat, de-a lungul carierei sale de antrenor de tenis, cu nume mari, precum Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Andy Murray sau Ana Ivanovic. Cu Cahill antrenor, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial, iar Andre Agassi cel mai în vârstă număr 1 mondial. 

Cahill a lucrat o perioadă și cu o altă româncă, Sorana Cîrstea.

Citeste si: Simona Halep, eliminată de la Australian Open 2022 de Alize Cornet! Românca, învinsă în 3 seturi!

 

Taguri: