Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații?
Cei 300 de invitați s-au înfruptat cu delicatesele meniului ales de miri. Băuturile rafinate n-au lipsit nici ele
La preparatele tradiționale românești, invitații au avut parte de:
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
- piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
- piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
- mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
- platou de crudităţi
- plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut
- salată de vinete servită cu ardei copţi
- zacuscă de legume
La categoria aperitive, invitații au avut de ales dintre următoarele preparate:
- terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci
- tartar de ton cu biscuiţi de miso
- piept de raţă cu Chutney de mango
- tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
- scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
- scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartă
La categoria sarmale, acestea au fost de două tipuri:
- în foi de viță
- în foi de varză
La categoria preparatelor cu pește, invitații s-au bucurat de:
- peşte alb Corvina
- caracatiţă servite pe un pat de ridiche,
- piure de broccoli
- vinegretă de mango.
La categoria preparatelor cu vită, invitații s-au bucurat de:
- muşchi de vită maturată de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
- langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
Pe lângă meniul delicios și ofertat, invitații au avut parte și de un open bar, unde s-au putut servi cu băuturi de calitate, fine.