Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații

Author: Lavinia Medrea
Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, la Constanța
Sursa: Captură Stirile KANAL D

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, pe 15 septembrie, la Constanța. Cei 300 de invitați s-au înfruptat din delicatesele meniului ales de miri. Băuturile rafinate nu au lipsit nici ele.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de un meniu pe cinste! Din ce delicatese s-au înfruptat invitații?

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, la Constanța
[Sursa: Captură Stirile KANAL D]

Cei 300 de invitați s-au înfruptat cu delicatesele meniului ales de miri. Băuturile rafinate n-au lipsit nici ele

La preparatele tradiționale românești, invitații au avut parte de:

  • piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie 
  • piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie 
  • mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
  • platou de crudităţi
  • plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut
  • salată de vinete servită cu ardei copţi
  • zacuscă de legume

Citeste si: Simona Halep a făcut senzație pe internet îmbrăcată în costum de baie. Sportiva și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

La categoria aperitive, invitații au avut de ales dintre următoarele preparate:

  • terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci
  • tartar de ton cu biscuiţi de miso
  • piept de raţă cu Chutney de mango
  • tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
  • scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
  • scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartă

La categoria sarmale, acestea au fost de două tipuri:

  • în foi de viță
  • în foi de varză   

La categoria preparatelor cu pește, invitații s-au bucurat de:

  • peşte alb Corvina
  • caracatiţă servite pe un pat de ridiche,
  • piure de broccoli
  • vinegretă de mango.

Citeste si: Simona Halep și-a anunțat retragerea din turneul de la Cincinnati, în această dimineață: ”Ar fi prea riscant să joc” Ce i s-a întâmplat sportivei pe teren

La categoria preparatelor cu vită, invitații s-au bucurat de:

  • muşchi de vită maturată de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
  • langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

Pe lângă meniul delicios și ofertat, invitații au avut parte și de un open bar, unde s-au putut servi cu băuturi de calitate, fine.