Simona Halep, victima unui atac cibernetic! Ce a pățit campioana de la Wimbledon

Author: R.V.
Actualizat: 02 sep 2020, 05:05

Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart de hackeri marţi seara, aceştia publicând imagini prin care cereau bani de la fanii sportivei.

„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveţia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend”, a fost unul dintre mesajele postate de hackeri, potrivit mediafax.ro.

hackerii au publicat imagini prin care îi trimiteau pe fani să acceseze un link, promiţându-le cadouri precum Apple AirPods. „Bună! În următoarea postare voi oferi căşti Apple Airpods pe gratis.

Tot ce trebuie să faceţi este să vă inseraţi informaţiile. Fac asta pentru fanii loiali!”, scria un alt mesaj publicat pe contul sportivei. 

Printre ultimele mesaje publicate, hackerii au continuat să îi îndemne pe fani să-şi ofere detaliile personale în schimbul unor căşti Apple AirPods. „O, Doamne! Ea tocmai a câştigat o pereche de Apple AirPods. Poţi câştiga şi tu dacă urmezi instrucţiunile!”, mai arată un alt mesaj.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?