Simona Halep, victorie lejeră în primul tur la Toronto! A spulberat-o pe Donna Vekic!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 mai 2023, 01:55

Simona Halep

Sursa: Facebook Simona Halep

Simona Halep a învins-o lejer, cu 6-0, 6-2, pe croata Donna Vekic, locul 82 WTA. Halep a acces fără probleme în turul 2 de la Montreal.

Este a treia întâlnire a Simonei Halep (15 WTA) cu Donna Vekic. Românca a învins-o de fiecare dată pe fosta iubită a elvețianului Stan Wawrinka.

"A fost o primire foarte călduroasă la Toronto, este mereu o plăcere să joc aici. Sunt foarte fericită să revin în Canada și sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat astăzi.

Modul în care am jucat îmi crește încrederea.

Nu e vorba despre rezultat, ci despre modul în care am jucat, am fost mai agresivă, am jucat rapid. Astea sunt obiectivele mele și caut să le pun în aplicare zi de zi.

Sper că l-am făcut mândru pe Patrick (n.r.: Mouratoglou) după acest meci. Ultimul meu meci n-a fost prea bun. Sunt sigură că este fericit de modul în care am jucat. Am vorbit cu el înainte de meci și am făcut tot ce mi-a spus", a spus Simona Halep după victorie, potrivit euronews.ro.

Simona Halep a abandonat la Washington

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul 2 la turneul de la Washington. Românca era condusă cu 7-5, 2-0 de Kalinskaya.

La turneul de la Washington temperatura resimțită a fost de 42-45 de grade Celsius. 

Halep a fost aproape de șoc termic, ceea ce reprezintă o urgență medicală. Românca a evitat un astfel de pericol prin abandon.

„Îmi place să joc pe căldură, dar nu când e extremă. A fost foarte cald, m-a lovit căldura din primul set și nu m-am simțit bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, mă dureau stomacul, ficatul, la un moment dat cam toate”, declara Simona Halep.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Abandonul în fața Annei Kalinskaya a fost al 4-lea al Simonei Halep în ultimele 8 luni.

Citeste si: Alexandru Abagiu, detalii mai puțin știute despre familie. Părinții nu l-au susținut în cariera pe care o are

Simona Halep, câștiguri de 40 de milioane de dolari din tenis

Simona Halep se apropie de 40 de milioane de dolari câștigate din tenis.

Halep are, în momentul de față, câștiguri de 39.663.298 dolari din tenis, iar averea româncei este estimată la circa 50 de milioane de euro. 

Halep a investit o parte din câștigurile din tenis în imobiliare. Halep are hoteluri pe litoral și în Poiana Brașov.

Nici  Toni Iuruc  nu stă deloc rău cu banii, soțul Simonei Halep având mai multe firme.

Iuruc activează în publicitate și imobiliare.

Citeste si: Simona Halep, probleme mari! E îngrijorător de ce a abandonat la Washington!