Simona Hapciuc a aparut cu ochiul VÂNĂT la Survivor Romania 2021, în urma loviturii lui Moroșanu! Motivul pentru care Sorin lipseste in primul joc de imunitate al săptămânii

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 23:05

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în cel mai important joc al săptămânii, jocul de imunitate care va salva una dintre echipe de la nominalizare. Daniel Pavel a anunțat miza acestui joc. Pentru ce se vor lupta Faimoșii și Razboinicii în acest joc?

Jocul de imunitate este cel mai important joc al săptămânii pentru Faimoși și Războinici. Echipa care va câștiga va fi salvată de nominalizare și nu vor fi nevoiți să trimită un mebru al echipei spre eliminare. Cele două echipe se vor lupta cu toate forțele pentru a câștiga cea mai importantă miză de la Survivor România 2021.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru o miză incredibilă în jocul pentru imunitate

Jocul din această seară este pe departe cel mai important duel pentru ambele echipe. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pe cel mai dificil traseu de la Survivor România. Concurenții trebuie să uite de epuizare și de lipsa hranei și să adune toată energia rămasă pentru a luta pentru cel mai important joc al săptămânii din competiție. 

Prezentatorul, Daniel Pavel, a anunțat miza acestui joc, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru totemul de imunitate.

Echipa care va câștiga totemul va fi exclusă de la nominalizare, astfel întreaga echipă va fi protejată de eliminare.

”Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, miza jocului de astăzi este totemul de imunitate.”

O situație neașteptată are loc înainte de începerea jocului de imunitate, Sorin nu se simte prea bine, starea sa de sănătate este foarte afectată și este trimis pentru un control medical. 

Daniel Pavel a observat un detaliu foarte important, un concurent din echipa Faimoșilor are un semn în dreptul ochiului, care pare a fi dobândit în urma unei confruntări.

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de vineri, 19 februarie 2021- VIDEO. Daniel Pavel face un anunt neasteptat in cadrul Consiliului de nominalizare!

Cine este concurentul din echipa Faimoșilor care s-a accidentat la ochi?

Înainte de a începe primul joc de imunitate al săptămânii, Daniel Pavel a vorbit cu fiecare echipă în parte, un detaliu semnificativ i-a atras atenția, un concurent din echipa Faimoșilor are un semn la ochi, care pare a fi dobândit în urma unei confruntări. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea rănită este Simona Hapciuc, Faimoas a spus totul despre făptașul care i-a făcut semnul.

”Am avut o ceartă și asta este rezultatul. A fost în somn, a fost chiar în somn, da, efectiv s-a întors cum nu trebuia și mi-a dat cu cotul.”, a spus Simona Hapciuc.

Cel care i-a făcut un semn de toată frumusețea la ochi a fost Cătălin Morșanu, care a lovit-o cu cotul în timpul somnului.

”Din greșeală s-a întâmplat.”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Alexandra Stan și Marilena, momentul adevărului. Motivele reale pentru care au decis să părăsească Survivor România 2021

Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura jocul de imunitate 

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pe un traseu exclusiv pe apă, cele două echipe vor trăi adrenalina la cote maxime în cel mai important joc al săptămânii de la Survivor România 2021.

”Concurenții intră astăzi pe un traseu exclusiv pe apă. Fiecare dintre ei în câte o canoe și trebuie să vâslească pe o lungimea unui bazin de înot olimpic. Pe parcursul acestui bazin îi așteaptă două bile pe care trebuie să le recupereze în canoe, dacă una dintre bile cade în apă, concurentul poate să o lase acolo, trebuie să ajungă la proba finală cu minimum o bilă, acolo îi așteaptă o altă bilă pentru a arunca la proba de îndemânară. Concurenții trebuie să arunce câte două bile pe un stelaje de cuie. Bilele trebuie poziționate pe acest stelaje prin aruncare. Concurentul care poziționează primul prin aruncare câte o bilă pe ce cele două stelaje cu cuie este concurentul care auduce punctul echipei sale.”, a anunțat Daniel Pavel.

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.