Simona Hapciuc a dezvaluit ce nu s-a vazut niciodata la TV! Ce s-a intamplat intre ea si Zanni de fapt

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 19:00
Simona Hapciuc, discutia cu Zanni care nu s-a difuzat niciodata

Simona Hapciuc a vorbit la Teo Show despre momentul in care totul s-a rupt intre ea si Zanni si a pornit razboiul.

Simona Hapciuc a vorbit pentru prima data la Teo Show despre conflictul pe care l-a avut pana sa fie eliminata de la Survivor Romania 2021 cu Zannidache si cum este acesta influentat de catre Sebastian Chitosca in scandalul momentului cu Elena Marin. Simona spune ca Zanni isi iese din minti daca aduci discutii despre familie, prieteni si mai ales despre trecutul lui cu Lino Golden. Atunci, fosta Faimoasa spune ca isi iese din minti si nu mai poti purta cu el nicio discutie:"

Simona Hapciuc, discutie dintre ea si Zanni ce nu s-a difuzat la TV. Ce s-a intamplat intre cei doi, de fapt

Citeste si: Veste uriasa pentru Simona Hapciuc! Fosta concurenta de la Survivor Romania 2021 a facut o super afacere. Cum a sarbatorit vedeta

Nu știu dacă s-a văzut la televizor, dar la un moment dat m-am dus la Zanni și i-am pus mâna pe umăr să îl calmez.

Elena este o victimă, își atrage genul acesta de comportament pentru că ea nu a trecut peste traumele ei din copilărie. Zanni a fost foarte influențat de o altă persoană, de Sebi. Eu îl consider pe Sebi responsabil de dezbinarea echipei.

Zanni înainte o făcea pe Elena falsă, dar nu existau aceste injurii. Zanni are doar 5 ani de când a ieșit dintr-un centru de plasament, iar în momentul in care atingi anumite subiecte, de cămin, de familie, nu se mai poate controla.

Eu am avut niște certuri cu Zanni, dar nu au fost la nivelul acesta, mi-a spus doar ca mă victimizez și că scot prea mult în evidență că sunt mamă singură. La un moment dat i-am zis ca e Lino Golden 2 și mi-a zis: din momentul acesta nu mai avem ce vorbi și îți declar război”, a spus Simona Hapciuc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona Hapciuc, detalii despre cum a ajuns Elena Marin sa aiba cel mai rasunator conflict de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Simona Hapciuc, o nouă operație estetică: „Sunt în căutare de medic! Vreau să fac o a doua...” Ce planuri are fosta concurentă de la Survivor România 2021

 

 Cat despre ce ar face daca ar mai participa inca o data in competitia Survivor Romania 2021, Simona a declarat ca ar adopta un alt comportament si nu ar mai face aceeleasi

greseli ca acum.

În echipa noastră se acceptau foarte greu înfrângerile. Dacă m-aș întoarce acum, aș fi o altă Simona. Aș fi mult mai rece, mai distantă, aș fi foarte individualistă. Aș lupta cu echipa pentru acele puncte, dar… în rest, fiecare pentru el”, a dezvaluit Simona Hapciuc, la Teo Show.