Simona Hapciuc, confesiuni emotionante din culisele vietii sale! Faimoasa a vorbit cu ochii in lacrimi despre momentele triste care au marcat-o profund!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 feb 2021, 01:49
Simona Hapciuc, una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor Romania 2021.

Simona Hapciuc are o poveste de viata extrem de trista! Iata ce dezvaluiri tulburatoare a facut Faimoasa.

Simona Hapciuc a dovedit deja inca din primele editii ale emisiunii Survivor Romania ca este una dintre cele mai puternice concurente. Competitiva si determinata, Simona incearca sa se integreze cat mai mult in echipa Faimosilor.

Actrița, vedetă de televiziune, antrenor de fitness, iar acum concurentă în echipa Faimoșilor, la Survivor România, Simona Hapciuc are o poveste dramatică de viata. Este mamă singură, iar dorul de copilul ei este, poate, cel mai mare obstacol pentru ea în competiție.

Simona Hapciuc, confesiuni emotionante din culisele vietii sale!

Parasita de mama la doar 3 ani si de tatal copilului atunci cand a aflat ca este insarcinata, Simona Hapciuc de la Survivor Romania s-a transformat treptat intr-o adevarata luptatoare.

Coplesita de dorul fiului ei, Dimitrie, Simona Hapciuc s-a retras pe plaja alaturi de prietena si colega sa, Elena Marin, pentru a i se confesa.

Faimoasa a vorbit despre fiul ei, dar si despre cele mai triste clipe din viata sa, care au marcat-o profund de-a lungul timpului.

Simona a povestit că fostul său partener nu și-a schimbat opțiunea nici după ce băiatul a venit pe lume, ba chiar acesta „l-a văzut din îmtâmplare de câteva ori” de atunci.

Citeste si: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor România până să își facă operații estetice! Transformarea spectaculoasă a Faimoasei care uimieste cu fizicul ei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simona Hapciuc a clacat! Faimoasa a plans in hohote: "Devenim tot mai rai"

"Eu si Dimitrie am fost nedespartiti! Nu a existat sa fac ceva faraa el! Dimitrie, din pacate, pe langa faptul ca nu are tata, nu are niciun bunic, pentru ca ai mei m-au parasit, iar apoi tatal meu a murit, iar despre familia tatalui sau, nu a dat niciun semn de viata! S-a rupt totul deoarece, in momentul in care mama lui a aflat ca vom avea acest copil, ea a fost complet impotriva copilului!",

a spus Simona. 

"Noi doua aveam o relatie super buna! Ma intelegeam super bine cu ea si chiar credeam ca ma iubeste, ca-i place de mine! N-avea nimic impotriva mea, ea avea ceva impotriva copilului! In momentul in care Dimitrie ma va intreba de parinti sau de tatal lui, m-am hotarat sa-i spun ca tatal lui il iubeste foarte mult, m-am hotarat sa-i spun ca tatal lui si l-a dorit foarte mult, ceea ce este si adevarat! Dar ca tatal lui a avut de ales intre a ramane alaturi de Dimitrie sau

a-l lasa pe Dimitrie sa fie foarte fericit alaturi de mami, adica de mine! Si ca tatal lui il iubeste atat de mult incat a hotarat sa plece cativa ani de langa Dimi!", a adaugat Simona Hapciuc.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.