Simona Hapciuc, declaratii-bomba despre relatia cu un fost concurent de la Exatlon:"Este barbatul ideal!"

Autor: Alice Popescu
Simona Hapciuc si Yamato Zaharia s-au inteles din priviri

Simona Hapciuc a fost mai sincera ca niciodata si a recunoscut ceea ce multora nici prin cap nu le-ar fi trecut.

Invitata in emisiunea prezentata de Alex Mihei si Bianca Comanici, Simona Hapciuc a declarat ca de ceva vreme este o femeie singura si si-ar dori sa ramana asa multa vreme. Insa, cand l-a vazut pe invitatul alaturi de care a stat de vorba cu cei doi prezentatori, si-a scimbat putin optiunile. Astfel, cel care a facut-o sa se razgandeasca, a fost nimeni altul decat Yamato Zaharia, fost concurent de la Exatlon Romania care a sorbit-o din priviri pe Simona Hapciuc recunoscand chiar ca este idealul lui de femeie.

Simona Hapciuc si Yamato Zaharia s-au inteles din priviri

Citeste si: Ce se intampla cu Jador in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021! DE CE nu apare pe banca alaturi de echipa Faimosilor

"Suntem încântați că ne cunoaștem și noi”, a declarat Yamato.

„Eu sunt puțin emoționată, nu prea pot să mă apropii de el, îl știu de pe Instagram.

Sunt puțin mai rezervată”
, a declarat Simona Hapciuc.

"Și eu sunt mai rezervat, nu pot să mă uit spre Simona că îmi atrage atenția tatuajul cu trandafirul..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yamato Zaharia, cucerit de fosta Faimoasa Simona Hapciuc

Citeste si: Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta la Survivor Romania 2021. Un concurent este eliminat din competitie:"Ne vom lua ramas bun de la unul dintre voi!"

Stau singură și tot singură vreau să rămân. Dacă ar fi să fie un bărbat ideal, ar fi Yamato, pentru că este sportiv și este plecat des de acasă, ar fi bărbatul perfect pentru mine”,

a spus fosta Faimoasa de la Survivor România

Citeste si: Mellina, adevarul despre relatia cu Marius Craciun! A avut sau nu dreptate Romina despre ea?

" În cazul ăsta, dacă ai presupune, Simona  ar fi cea mai bună opțiune. Pentru mine femeia ideală trebuie să arate bine. Aș fi ipocrit să spun că sufletul contează, prima dată văd ochii, apoi inima.

Să nu fie geloasă, să înțeleagă că sunt sportiv și sportivii sunt plecați des.  Nu e neapărat să fie sportivă, dar e important pentru ea. Trebuie să rezonez, cu persoana respectivă, asta e cel mai important”,  a fost concluzia lui Yamato.