Simona Hapciuc, dezvaluiri nestiute despre Elena Marin dupa scandalul momentului dintre ea si Zanni:"Are niște traume, am vorbit despre asta câteva săptămâni..."

Autor: Alice Popescu
Simona Hapciuc ii ia apararea lui Zanni la Survivor Romania?

Simona Hapciuc, invitata la Teow Show, a spus ca Elena Marin se victimizeaza, insa nici Zanni nu ar trebui pus la zid pentru ca in felul lui are dreptate, mai putin cand jigneste.

Atat Simona Hapciuc cat si logodnicul Elenei Marin au fost invitati la Teo Show unde au comentat scandalul momentului intre Zanni si Faimoasa de la Survivor Romania 2021. Simona este de parere ca Elena a inceput sa se victimizeze si nu intelege de ce pentru ca ea este luptatoare si puternica si nu are nevoie de lacrimi sa impresioneze publicul. Pe de alta parte, pe Zanni l-a caracterizat drept slobod la gura si nu ar fi trebuit sa o jigneasca.

Simona Hapciuc despre scandalul dintre Zanni si Elena Marin

Citeste si: Dialog inimaginabil intre Sebastian Chitosca si Cosmin Stanciu la Survivor Romania 2021 despre Elena Marin:"Nu se mai termina cu prefacuta asta..."

“Jignirile au început mai devreme, dar înjurăturile mai urâte au început după ce Elena i-a spus că nu poate avea pretenții de la cineva care a crescut la cămin.

Eu o văd pe Elena că se victimizează foarte mult și nu se pupă cu felul ei de a fi, războinic. Am fost prietenă cu ea, dar fiind atât de bună, de ce simți mereu nevoia să te victimizezi? Și eu plângeam, dar mă ascundeam ca să nu mă vadă nimeni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când am câștigat jocul de recompensă și mi s-a furat oul, iar Elena a început să plângă și s-a dus în pădure. Elena plânge mereu și mi se pare că este, în primul rând, o victimă a ei. Face cumva ceva să atragă atenția și plânge ca să se victimizeze. Elena are niște traume din copilărie, am vorbit despre asta câteva săptămâni, dar nu acceptă că trebuie să se vindece.

Simona Hapciuc o vede pe Elena Marin in Finala Survivor Romania 2021

Citeste si: Alexandra Stan, detalii uluitoare despre echipa Faimosilor:"E o mancatorie cum nici nu va inchipuiti"

Pe Elena  o văd în finală, dar trebuie să nu se mai victimizeze.

Cred că votul ei a fost greșit. Nu țin cu Zanni, dar Elena trebuia să îl nominalizeze pe Sebi, pentru că el aprinde fitilele, iar Zanni nu se poate abține”, a declarat Simona Hapciuc, la Teo Show.

“Injuriile aduse Elenei de către Zanni au fost puse pe seama acuzațiilor de furt. Când a ieșit Simona din concurs a spus într-un fel, iar ieri și-a schimbat povestea.

Elena este prea sensibilă pentru zilele noastre”, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.