Simona Hapciuc, mesaj uluitor pentru Daniel Pavel dupa ce prezentatorul TV a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Marina

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2021, 08:52
Ce i-a transmis Simona Hapciuc lui Daniel Pavel dupa logodna

Simona Hapiciuc este una dintre fostele Faimoase care a reactionat imediat cand a vazut postarea facuta de prezentatorul Survivor Romania pe Instagram.

Daniel Pavel si-a cerut iubita in casatorie imediat dupa ce a venit din Republica Domincana. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape sapte ani si chiar daca job-ul prezentatorului TV i-a pus la grea incercare, iata ca intr-un final au ajuns sa faca si pasul cel mare. Daniel Pavel a recunoscut ca cele sapte luni petrecute departe de casa, de familie, de iubita, de prieteni, l-a ajutat sa isi puna ordine in ganduri si se pare ca a ajuns la concluzia ca nu mai vrea sa fie despartit niciosecunda de Marina, cea caruia i-a purtat mereu dorul cat

a fost plecat. Prezentatorul TV recunoaste ca desi au vorbit zilnic la telefon si-ar fi dorit ca ea sa fie langa el. S-a si pus aceasta problema de la un punct incolo, insa a fost vorba despre cariera ei. Acum, insa lucrurile s-au schimbat pentru amandoi, iar Marina a marturisit ca nu mai vrea sa stea despartita de viitorul ei sot nicio clipa si cu siguranta, ar pleca alaturi de el.

Daniel Pavel a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Marina cu un superb inel de logodna

Citeste si: Daniel Pavel si iubita lui, Marina, s-au logodit! Primele declaratii ale prezentatorului Survivor Romania 2021. Ce i-a scris Cosmin Stanciu imediat prezentatorului TV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce comentariu i-a lasat Simona Hapciuc prezentatorului Survivor Romania 2021

Dupa cateva zile petrecute la Vama Veche, locul de suflet al prezentatorului TV, cei doi au anuntat si vestea cea mare pe Instagram si tot acolo au primit mii de mesaje de la fanii reality-show-ului si de la fostii concurenti Survivor Romania 2021 care i-a felicitat imediat. "Eu dorul ei îl port. Iar ea..a decis sā-mi poarte inelul", a scris prezentatorul TV.

Imediat, Andreea Anonescu, Majda, Cosmin Stanciu, Irisha si Simona Hapciuc i-au lasat comentarii felicitandu-l pe Daniel Pavel. Simona Hapicuc, insa i-a trimis un mesaj aparte celor doi: "Nu era piatra potrivită, și apropo de piatră...DAAAAAMN!"  Daniel Pavel i-a raspuns imediat:" "Simo, mulțumesc. Cererea fusese depusă la ghișeu mai demultișor."  

Citeste si: Daniel Pavel, împreună cu iubita la Teo Show! Declarația superbă de dragoste pe care i-a făcut-o Marina prezentatorului Survivor!

Daniel Pavel a povestit intr-un interviu pentru Teo Show cum a cunoscut-o pe logodnica lui si cum au inceput povestea lor de dragoste: "Nici nu stiam cati ani are, nici nu stiam cati ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numarul de telefon. Nu a fost usor și cu numerele de telefon, pentru ca incet incet s-a construit.S-a lăsat greu si inca este un mister pentru mine, ca marea.

Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el”, „lasă de la ea”, aceste lucruri sunt vitale” 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.