Simona Hapciuc, o concurenta de temut la Survivor Romania! Mirel Dragan face dezvaluiri inedite despre Faimoasa "O vad invingatoare!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2021, 13:54
video Foto(4)

Simona Hapciuc este mama, dar si o femeie extrem de hotarata. Care sunt punctele ei forte dar si cele sensibile, dezvaluie Mirel Dragan, fost concurent Extlon si prieten apropiat al Faimoasei.

Simona Hapciuc este una dintre concurentele de la Survivor Romania, cu cele mai mari asteptari de castig din partea prietenilor. Competitiva si determinata, Simona incearca sa se integreze cat mai mult in echipa Faimosilor.

"E foarte, foarte ambitioasa, foarte muncitoare! Din ce o stiu este foarte cerebrala si foarte serioasa la antrenament! Punctele ei slabe... cred ca ar trebui... m-am gasit tocmai eu sa-i dau sfaturi..

sa fie un pic mai calma! Dar stiu ca este foarte greu acolo, pentru ca si eu am trecut prin aceasta perioada!", a spus Mirel Dragan, bunul ei prieten.

Mirel Dragan, dezvaluiri inedite despre prietena sa, Faimoasa Simona Hapciuc de la Survivor Romania

Daca inceputul la Survivor Romania a fost mai dificil pentru ea pana s-a acomodat cu tot ceea ce inseamna competitia, treptat, Simona Hapciuc a dovedit ca este o concurenta de temut.

"La inceput cred ca a fost cu moralul la pamant, pentru ca in prima zi n-a luat niciun punct si am vazut-o ca era foarte suparata si nervoasa! I-am explicat si daca trece o saptamana si nu iei niciun punct sa nu intre in panica!", a adaugat Mirel Dragan.

Simona Hapciuc nu va avea o misiune deloc usoara deoarece sezonul acesta pare extrem de strans.

Atat Faimosii cat si Razboinicii sunt hotarati sa ajunga in marea finala si sa castige trofeul Survivor Romania.
"De data asta s-au ales niste sportivi foarte buni si de o parte si de alta, atleti, sa spunem asa, pentru ca am vazut foarte multi faimosi la care nu ma asteptam sincer la ei sa mearga atat de bine! Am ramas surprins! Dar indiferent care va merge mai bine, voi sustine Faimosii pana la capat!", a mai spus Mirel Dragan, in cadrul Stirilor Kanal D.

Simona Hapciuc a acceptat aceasta provocare uriasa pentru a-si testa limitele. Aceasta se bucura de spijinul neconditionat al prietenilor care o urmaresc si ii tin pumnii sa ajunga sa-si indeplineasca visul!

"Este o persoana foarte calculata, respectuoasa, o sportiva convinsa! Daca ar putea sa stea de dimineata pana seara la sala, ar sta numai in sala! Este o prietena foarte buna! De cand a plecat i-am spus ca o vad invingatoare, pentru ca o stiu cat de ambitioasa este si ea chiar si-a propus sa castige acest concurs si tot timpul

spunea ca vreau sa castig acest concurs pentru fiul meu!(...) O sustin si am foarte mare incredere in ea si sper sa vina cu trofeul!", a spus Mirel Dragan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona Hapciuc a dovedit pana acum in competitia Survivor ca este o fire curajoasa si directa, care nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, chiar si atunci cand vine vorba despre baietii din echipa Faimosilor.
Chiar si in editia Survivor Romania din aceasta seara, Simona Hapciuc remarcă o supremație a băieților în echipa ei, pe care nu ezita sa îi acuză că ar fi extrem de misogini, spunând că situația a devenit insuportabilă.

"Avem o echipă formată din bărbați foarte misogini", a mărturisit Simona.

Survivor Romania, competitia care forteaza toate limitele si provoaca la maximum este difuzata de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie..."

Citeste si: Simona Hapciuc, pusa la zid de Razboinici! "E cea mai rea dintre toate, e fara suflet!" Iata cum a reactionat Faimoasa si pana unde s-a ajuns!

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.