Simona Hapciuc, poveste terifianta de viata: "Am ajuns sa dorm in parcul Obor. Traiam cu 3 lei pe zi"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 16:20
Simona Hapciuc a fost nevoita sa doarma in parcul Obor

Simona Hapciuc, una din Faimoasele de la Survivor Romania 2021 , a povestit o parte din viata pe care a avut-o in timpul copilariei si adolescentei.

Greu incercata de viata, Simona Hapciuc incearca din rasputeri sa ii ofere o viata de vis fiului ei si sa nu treca prin nimic din ce a trait si suferit ea. Simona a recunoscut ca provine dintr-o familie modesta, iar parintii ai au abandonat-o la varsta de 3 ani, mai exact atat mama cat si tatal s-au despartit si si-au vazut fiecare de viata plecand in strainate la munca. Simona a dezvaluit ca initial a stat la bunicii din partea mamei, apoi tatal a dus-o la cei din partea lui unde a avut parte de o copilarie grea cu multe batai,

amintiri pe care incearca sa le uite. 

Citeste si: ANUNTUL mult asteptat din partea lui Zanni: "Este oficial, mi-am cumparat apartamentul!" Cum arata locuinta castigatorului Survivor Romania 2021

Simona Hapciuc, poveste de viata sfasietoare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Am început să muncesc ca ospătar, mergeam de la 9 seara până la șapte dimineața, dormeam până la 12, apoi mergeam de la 2 la liceu până la 7 seara,

când mergeam la muncă. Așa am ținut-o doi ani, apoi m-am lăsat de muncă pentru a învăța pentru Bac. Eu am studiat actoria. Am venit în București, m-am angajat la o cofetărie. M-am bazat pe o verișoară de-a mea, că mă va primi la ea. Mi-a zis să mă descurc, aveam un loc de muncă, dar nu aveam bani de chirie. Așa am ajuns să dorm câteva zile în parcul Obor.
Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor, situația era deplorabilă.

Citeste si: SECRETUL Roxanei Nemes! Fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 are doua surori superbe! Cine sunt si cum arata ele

Simona Hapciuc, adevarul despre parintii ei

Desi trecuse prin numeroase incercari care au facut-o sa sufere, Simona primit cea mai urata veste cu putinta si anume ca tatal ei se stinsese din viata.

Desi nu a avut o legatura stransa la inceput cu el, pe parcurs, cand barbatul s-a reintors in tara cu noua familie, a reluat legatura cu Simona." L-am mai văzut de 4-5 ori până să moară, am dezvolat un atașament foarte mare, simțeam că am și eu un tată, simțeam că o să mă integrez în familia lui. Eram bucuroasă, pentru că știam că ei sunt acolo și pot să merg oricând să îi văd.
Când am primit vestea, cred că a fost unul dintre cele mai mari declic-uri pe care le-am simțit vreodată, cred că am luat-o efectiv razna atunci,"
a dezvaluit Simona.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.