Simona Hapciuc s-a mutat in noul apartament! Cum arata locuinta de sute de mii de euro a fostei concurente de la Survivor Romania

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 apr 2021, 08:48
Cum arata apartamentul de sute de mii de euro al Simonei Hapciuc

Asteptarea a luat sfarsit pentru Simona Hapciuc care deja este proprietara unui apartament superb pe care si-l moblieaza in momentul de fata dupa bunul plac.

Unicul gand al Simonei Hapciuc de cand a participat la Survivor Romania 2021 in echipa Faimosilor si pana acum, a fost sa cumpere apartamentul visurilor ei pentru fiul ei, Dimitrie si iata ca visul ei s-a implinit, iar acum, fosta concurenta abia ce s-a mutat in casa noua. Frumoasa concurenta de la Survivor Romania 2021 a vrut sa le arate si fanilor ei de pe Instagram cum arata apartamentul in care ea si dimi s-a mutat.

Mai mult, Simona a povestit pas cu pas cat de greu i-a fost sa care de una singura toate bagajele pana la etajul patru.

Simona Hapciuc, imagini cu noul aprtament

Citeste si: Simona Hapciuc a dezvaluit ce nu s-a vazut niciodata la TV! Ce s-a intamplat intre ea si Zanni de fapt

Este drept ca vedeta are mult de munca, insa tot efortul merita deoarece noua ei locuinta este una extrem de spatioasa si luminoasa.

Simona  a mai declarat ca abia asteapta sa se apuce de antrenamente deoarece pana acum nu a mai intrat in sala de fitness pentru ca a fost ocupata cu mutatul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, frumoasa actrita a povestit ca una din achizitiile ei de care este mandra este o imensa oglinda ca sa se admire in voie de sus pana jos atunci iese pe usa. Simona  a mai spus fanilor ei ca i-a fost destul de greu sa puna perdelele, camerele fiind foarte inalte, iar ea avand nevoie de o scara.

Simona Hapciuc s-a mutat in noul apartament

Citeste si: Simona Hapciuc a dezvaluit ce nu s-a vazut niciodata la TV! Ce s-a intamplat intre ea si Zanni de fapt

„Mașina mea este burdușită de bagaje, printre care și o oglindă super-mare, asta care îmi stă mie în cap și merg să le duc la noul apartament și bineînțeles că va trebui să le car eu de una singură.

V-am zis că apartamentul este la etajul 4 din 4 și bineînțeles că nu am lift și în seara asta voi face sală. 

Ăsta e și motivul pentru care nu m-am reapucat de sport până acum. Am zis că aștept până pe 1 aprilie ca să termin cu mutatul, pentru că știam că o să am super-multe lucruri de mutat și să le urc până la etajul 4 e ca și cu aș face cinci ore de sală.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.