Simona Hapciuc si Mellina, dezvaluiri incredibile din Republica Dominicana! "Eu acolo faceam topless, iar Jador statea..." Iata ce au spus cele doua foste concurente de la Survivor Romania!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 mai 2021, 17:22
survivor romania 2021 Foto(4)
Simona Hapciuc si Mellina de la Survivor Romania.
Sursa: Instagram

Invitate in cadrul emisiunii Teo Show, Simona Hapciuc ?i Mellina, au facut dezvăluiri incediare de la Survivor Romania.

Faimoasa Simona Hapciuc si Razboinica Mellina au fost doua dintre cele mai puternice concurente de la Survivor Romania 2021, insa spre marea lor dezamagire acestea au fost nevoite sa plece din competitie, dupa ce au fost nominalizate de catre colegii lor de echipa.

Simona Hapciuc si Mellina, marturisiri uluitoare din Republica Dominicana!

Cele doua foste concurente de la Survivor Romania au fost invitate recent in platoul Teo Show, unde au acceptat o provocare de senzatie de a raspunde unor intrebari incomode, in cazul in care refuzau sa răspunda cu sinceritate, acestea au fost nevoite sa

deguste din anumite combinatii de mancaruri ciudate, realizate cu ingrediente nu tocmai placute.

Astfel, Faimoasa Simona Hapciuc si Razboinica Mellina au facut o serie de dezvaluiri uluitoare despre fostii lor colegi de echipa de la Survivor Romania. Intrebate pe cine ar alege să fie tatal copiilor lor, Simona Hapciuc a marturisit ca l-ar alege pe Albert Oprea, iar Mellina pe Lucian.

Mellina: Vă dați seama că pe niciunul, dar dacă ar fi ultimii bărbați de pe planetă cei de la Survivor, l-aș alege pe Lucian.

Simona: Eu l-as lua pe Albert, chiar dacă nu ar fi ultimul de pe planetă. Îmi place de el, eu îl și susțin pe Albert.
Mi se pare că ar fi un exemplu bun pentru un copil.

Dacă sunt părinții lui și dacă mă invită, cu mare drag.

La intrebarea cu cine ar petrece o aventura de-o noapte, Simona Hapciuc a raspuns ca s-ar indrepta catre Jador, pe care il gaseste un barbat atragator din punct de vedere fizic. In vreme ce Mellina a spus ca l-ar alege tot pe Lucian, fostul ei coleg de echipa.

Simona: Nu pot să îl înșel pe Albert.

Dacă ar fi să îl înșel pe Albert, l-aș înșela cu Jador, dar doar o noapte. Știu exact cum. Jador este foarte frumos și arată foarte bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mellina: O să merg tot cu Lucian. Musty era prima mea variantă, dar nu vreau eu să dezvălui adevărul.

Totodata, cele doua foste concurente de la Survivor Romania, Simona si Mellina, au istorisit si cateva momente de senzatie petrecute in Republica Dominicana, unde s-au bucurat de mirajul insulei pe care au trait. Pe de o parte, Simona a recunoscut ca a facut plaja topless, chiar si in prezenta lui Jador, iar pe de alta parte, Mellina a marturisit ca obisnuia sa se indeparteze de camp pentru a inota in mare fara

costum de baie.

Simona: Eu acolo făceam doar topless, iar Jador stătea lângă mine.

Mellina: Eu eram nud. Înotam nud la 2 km de tabără. Dar mergeam departe, mă dezbrăcam toată și acolo am și compus piesa pe care o voi lansa în curând, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Simona Hapciuc, declaratii-bomba despre relatia cu un fost concurent de la Exatlon:"Este barbatul ideal!"

Citeste si: Mellina, momentul adevărului. Ce se întâmpla în echipa Războinicilor când în competiție intrau concurenți noi? Nimeni nu a spus asta până acum: „Credeam că o să intrăm...”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.