Simona Opris, paper flower designer, a decorat cu mii de flori din hartie platoul Teo Show la aniversarea de 11 ani a Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 aug 2021, 17:35
video Foto(6)

Simona Opris, paper flower designer, a decorat cu mii de flori din hartie platoul Teo Show pe 1 martie, la aniversarea a 11 ani Kanal D.

„Am vrut pentru aceasta zi cu dubla semnificatie, 1 martie si ziua Kanal D, sa cream un decor de basm si sa aducem atat in platoul de la Teo Show, cat si in casele oamenilor, primavara… pentru ca tot se lasa asteptata! Pentru aniversarea de 11 ani a postului Kanal D, editia de la Teo Show trebuia sa fie una infloritoare asa ca am adus mii de flori in platou si am personalizat intregul decor cu cifra 11 inalta de aproximativ 2m si cu o latime de 1m” a marturisit Simona Opris. 

Simona Opris, impreuna cu echipa Paper Flowers au incarcat cu flori de hartie si matase peretii si, pe langa scoica-leagan, bicicleta inflorata si ciresul japonez, au adus cel mai mare decor care exista in acest moment in Romania, la Hala cu Flori, caleasca cu flori,  de dimensiuni impresionante, 4 m lungime si 2.7 in inaltime.  

„In sfarsit pot sa ma urc in caleasca pe care am visat-o toata viata mea, o caleasca de printesa, plina cu flori care nu mor, flori de hartie si matase, pe care le-as alege fara

indoiala daca m-as mai casatori inca o data”, a declarat incantata Teo. 

Simona a povestit la Teo Show cum a inceput aceasta poveste si cat de usor de realizat sunt decorurile cu flori de hartie indiferent de amploarea dorita.

„Paper Flowers a inceput acum 7 ani, de la o bucata de hartie, o foarfeca si un vis. A fost un drum anevoios in care a fost greu dar si frumos, un drum care a inceput in strainatate si a continuat cu succes si in Romania.”

– a adaugat Simona Opris.

In 2017, dorinta de a oferi decoruri spectaculoase si pasiunea pentru ceea ce face, a inspirat-o pe Simona sa lanseze un loc inedit si spectaculos, singurul de acest fel din Romania. “In 2017 nevoia de spatiu ne-a facut sa luam o hala, un spatiu industrial pe care sa il transformam in showroom.

"Asa a luat nastere Hala cu Flori, locul care poate sustine cu succes atat vizual cat si ca dimensiune un shooting bridal, o lansare sau orice alt eveniment.

Mi-am dorit un spatiu unic, un spatiu care sa ne defineasca, o baza pentru fotografii de nunta, un showroom pentru decorurile noastre cu flori de hartie, un loc in care oricine intra sa se incarce cu energie pozitiva”, a adaugat Simona. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.