Simona Opris, paper flower designer, a decorat platoul Teo Show de Paste cu flori de hartie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2018, 10:07

Simona Opriş, paper flower designer, a decorat cu flori din hartie platoul Teo Show cu ocazia sarbatorilor de Paste.

„Pentru noi toti, sarbatorile sunt foarte importante, oriunde alegem sa le petrecem. Pentru mine, sarbatoare inseamna frumos si inspiratie. Inseamna ocazii creative si clipe pretioase. Inseamna decor de poveste. M-am bucurat nespus sa pot sa aduc si eu prin aranjamentele noastre magia zilelor de sarbatoare!” a marturisit Simona Opris.
Simona Opris, impreuna cu echipa Paper Flowers au decorat Platoul Teo Show atat cu elemente din natura cat si cu decoruri de mari dimensiuni realizate din hartie si matase.

„Pentru acest decor m-am inspirat din elementele naturii specifice Pastelui, pentru ca este un moment in care natura renaste si totul e din ce in ce mai verde. Copacii frumos infloriti care ma fascineaza prin culori si miresme, asa ca am cautat sa recreez natura si in platoul Teo Show asa ca am realizat copacei infloriti. Venirea iepurasului este o bucurie in plus de care putem profita si am ales sa trasmit aceasta bucurie prin iepurasii din flori de hartie.”,
a declarat Simona Opris.
 Pasiunea o face pe Simona sa vorbeasca cu usurinta despre realizarea decorurilor cu flori de hartie, indiferent de amploarea lor. „Paper Flowers a inceput acum 7 ani, de la o bucata de hartie, o foarfeca si un vis. A fost un drum anevoios in care a fost greu dar si frumos, un drum care a inceput in strainatate si a continuat cu succes si in Romania.
Nici cand am avut proiecte in care decorul trecea de 5-7m nu m-am speriat ba chiar am fost entuzismata, inspirata si, in final extrem de multumita, atat de mine cat si de echipa mea”, a adaugat Simona Opris.

In 2017, dorinta de a oferi decoruri spectaculoase si pasiunea pentru ceea ce face, a inspirat-o pe Simona sa lanseze un loc inedit si spectaculos, singurul de acest fel din Romania: “Asa a luat nastere Hala cu Flori, locul care poate sustine cu succes atat vizual cat si ca dimensiune un shooting bridal, o lansare sau orice alt
eveniment. Mi-am dorit un spatiu unic, un spatiu care sa ne defineasca, o baza pentru fotografii de nunta, un showroom pentru decorurile noastre cu flori de hartie, un loc in care oricine intra sa se incarce cu energie pozitiva”, a adaugat Simona Opris, paper flower designer.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.