Simona Pătruleasa a spus adio ochelarilor de vedere: ''Cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut''

Autor: Diana Tilă

Simona Pătruleasa, îndrăgita prezentatoare a Știrilor Kanal D, a trecut recent printr-o operație de corectare a vederii, eliminând astfel necesitatea purtării ochelarilor. 

Vedeta Kanal D se simte minunat dupa interventia care a decurs ca la carte, iar recuperarea a fost una rapidă.

Citește și: Vedetele Kanal D și Kanal D2 au fost alături de oamenii care fac bine, la FestiSAT, cel mai mare festival caritabil

Simona Pătruleasa a spus adio ochelarilor de vedere

La recomandarea medicului, am apelat la aceasta interventie (n.r.

- Presbyond) si in cazul meu a fost cea mai buna decizie. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut înainte să împlinesc 50 de ani. Domnul doctor Andrei Filip este cel care mi-a redat vederea de la 20 de ani și nu am cuvinte să-i mulțumesc!  ”, a declarat Simona Patruleasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Într-o perioadă în care tehnologia și medicina avansează rapid, astfel de intervenții oferă  soluții pentru problemele de vedere, îmbunătățind calitatea vieții pacienților.

Citește și: Simona Pătruleasa face o alegere adorabilă- un câine dalmatian în viața sa: “Toți oamenii doreau să facă poze cu el!”

Pe Simona Patruleasa o puteti urmari la pupitrul Stirilor Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 9:00, cu cele mai proaspete informatii ale zilei.