Simona Patruleasa, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Ce face inainte de a intra in direct la Stirile Kanal D

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:13

Simona Patruleasa este o adevarata profesionista si pana acum nu s-a prea vazut ce ritualuri are prezentatoarea Stirilor Kanal D inainte de a intra in direct. Iata ca Teo a reusit sa o convinga pe vedeta sa le dezvaluie in emisiunea ei!

" Cam 30-40 de minute rezolv partea de styling, prefer sa vin din timp, sa imi verific stirile. Nu sunt un montrulet antipatic. E veselie la noi. Daca nu e aer, ma panichez, trebuie sa am apa si intr-adevar am ceva ce fac de zece ani, fac o semnatura pe foaie.

Hainele, mi le pregatesc cu o zi inainte. E posibil sa ma razgandesc si sa vrea altceva, depinde de stare.

Azi o sa am un sacou alb. Mereu trebuie sa am o rezerva. Sunt perfectionista. Imi place sa am ceva de rezerva, pentru orice lucru, sa fiu pregatita. Eu am sandale cand prezint, nu papuci cum fac majoritatea prezentatorilor. Imi dau o stare buna, e asa o chestiune de atitudine. Dar mi s-a intamplat sa fiu si mai comoda.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cel mai greu lucru, nu stiu ce sa zic, ti-o asumi, insa mi-e greu sa

retraiesc stiri triste, de exemplu de boli, copii batrani. Sunt stiri legate de copii, cel mai tare m-a marcat povestea cu Mariuca. Am fost foarte marcata. Ea e bine acum, nu a mai fost nevoie de nicio interventie.