Simona Patruleasa, Christian Sabbagh si Ilie Nastase participa la "Vrei sa fii milionar?" intr-o editie speciala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:07

Maine 30 decembrie, de la 20.00, vedetele Kanal D Simona Patruleasa si Christian Sabbagh, alaturi de tenismenul Ilie Nastase vin in platoul emisiunii “Vrei sa fii milionar?”, intr-o editie speciala cu scop caritabil.

Invitatii lui Virgil Iantu lupta pentru o cauza nobila, pentru a ajuta un copil grav bolnav. Este vorba de micutul Sebastian Colgiu, care a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate. Micutul nu vede absolut nimic, el putand distinge doar lumina de intuneric. Cu mari eforturi parintii l-au dus pe Sebastian la consult in Italia, unde medicul le-a spus ca la ochisorul drept are dezlipire totala de retina si glaucom, iar din aceasta cauza ochiul creste in dimensiune.
Fara operatie, nu are nici o sansa. La cel stang are o dezlipire partiala de retina si in urma unei interventii chirurgicale ar avea sanse mari sa vada.

Interventia se poate realiza doar in SUA la Spitalul "William Beaumont" din Detroit, iar costurile de transport si cazarea pentru trei saptamani necesita un efort financiar imposibil de suportat pentru familia lui Sebastian.

Simona Patruleasa, Christian Sabbagh si Ilie Nastase s-au alaturat lui Virgil Iantu pentru a-l ajuta pe Sebastian.
Urmariti editia speciala a emisiunii „Vrei sa fii milionar?” cu Virgil Iantu, vineri 30 decembrie, ora 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: