Simona Pătruleasa este o mamă exigentă. Cum se poartă aceasta cu fiica ei și ce lecții importante de viață o învață

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 dec 2022, 18:15

Simona Pătruleasa este o mamă exigentă. Cum se poartă aceasta cu fiica ei și ce lecții importante de viață o învață

Simona Pătruleasa are o relație specială cu fiica ei și îi dorește tot binele din lume, motiv pentru care o învață cele mai importante lecții de care să se folosească pe viitor, pentru a nu se confrunta cu momente delicate.

Simona Pătruleasa are o fetiță minunată, în vârstă de 11 ani. Prezentatoarea încearcă să îi transmită acesteia tot ceea ce este mai bun, în special când vine vorba de principiile după care trebuie să se ghideze în viață.

Simona Pătruleasa îi insuflă fiicei ei că fericirea vine din interior

Simona Pătruleasa încearcă să o învețe pe Ingrid faptul că trebuie să fie fericită cu lucrurile care țin de ea, cu lucrurile care vin din interior, pentru a nu fi dependentă de ceea ce primește din partea celor din jur.

„Cumva, eu nu m-am simțit niciodată vreo frumusețe, deși mi s-a spus că sunt frumoasă, poate la 20 de ani. Cu trecerea timpului, la 30 de ani, încă mă mai vedeam așa frumoasă.

Când am depășit 40 de ani, nu că nu a mai contat, contează enorm să auzi o vorbă frumoasă, dar cred că eu am ajuns într-un moment în care, nu că nu mai am nevoie de confirmarea celorlalți, dar, dacă ai o stare bună tu cu tine, cumva, nu mai cauți confirmarea celorlalți sau nu mai ai așteptări, lucru

pe care încerc să i-l împărtășesc și lui Ingrid, în fiecare zi.

Citește și: Simona Pătruleasa și-a testat abilitățile în bucătărie. Rețeta specială de tiramisu a jurnalistei. Iată care este ingredientul secret pe care îl folosește pentru a scoate preparatul din anonimat

Încerc să îi spun să fie fericită cu ea, nu cu lucruri care vin din exterior, pentru că va avea mai puțin de suferit mai târziu, va avea mai puține dezamăgiri mai târziu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dacă va ajunge într-un moment al vieții în care va fi singură, dacă ea e fericită și găsește în ea fericire și resurse care să îi dea o stare de bine și de fericire, atunci, practic, nu va trăi acea singurătate care ar putea să o ducă într-o zonă”, a povestit prezentatoarea.

Simona Pătruleasa nu s-a despărțit de fiica ei nici în vacanță

Chiar dacă părinții ar trebui să aibă timp și pentru ei, Simona Pătruleasa și Sabin au ales să o aibă mereu aproape pe fiica lor. Cei trei au plecat peste tot, chiar și în vacanțe, lucru pe care nu îl regretă.

„A fost foarte complicat (să își crească fiica), pentru că Sabin nu a vrut să aducem persoane străine în casă.

Mama ne-a ajutat în momentele în care Sabin avea ceva foarte urgent de făcut, eu trebuia să vin la știri sau aveam o filmare.

Citește și: Ritualul Simonei Pătruleasa, înainte de vizionarea “Fiica ambasadorului”, serialul fenomen difuzat de Kanal D; Gediz este personajul preferat al vedetei

În rest, am fost noi doi și Ingrid. În 11 ani, nu am plecat niciodată nicăieri în vacanțe fără ea.

Noi așa am simțit și așa am vrut să facem, pentru că asta ne-a împlinit pe noi și ne-a făcut pe noi fericiți. Chiar dacă noi am fost atât de apropiați de ea, Ingrid are momente în care îmi spune că sunt o mamă destul de rea, destul de exigentă”, a mai declarat aceasta.