Simona Patruleasa: "Nu este usor sa-ti alegi o masina". Afla ce automobil conduce si ce a determinat-o sa faca aceasta alegere!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 00:20

Pentru prezentatoarea Stirilor Kanal D din weekend a acordat un interviu pentru revista "Ladies in Motion" in care a vorbit despre siguranta oferita de masina pe care o conduce, dar si de ce este atat de importat acest aspect pentru ea.

"Nu e usor sa iti alegi o masina. Sincer, mi se pare foarte greu. Ai la dipozitie o infinitate de modele, care au la randul lor cate 10 variante de motorizare si vreo alte cateva versiuni de echipare. Daca mai pu la socoteala si listele de dotari optionale, s-ar putea sa te afli intr-un adevarat impas", a povestit Simona in" Ladies in Motion".

 

Astfel prezentatoare TV a spus ca primul criteriu dupa care s-a ghidat in alegerea masinii a fost sigurata si acest lucru a facut-o sa aleaga un Volvo V40.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Mi-a placut foarte mult ca aceasta masina are tot felul de

senzori care te protejeaza in timpul in care te afli la volan. Multitudinea de optiuni prin care masina se opreste  atunci cand detecteaza un obstacol, sistemul City Safety de evitare a coliziunilor la viteze mici sau Pedestrian Detection care franeaza automat daca in fata masinii apare un pieton m-au facut sa inteleg importanta pe care acest brand o acorda sigurantei soferului, pasagerilor, dar si celorlalti participanti la trafic",
a mai adaugat Simona Patruleasa in revista "Ladies in Motion".

 

Citeste integral interviul in revista" Ladies in Motiona" din luna mai.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.