Simona Patruleasa: „Nu puteam sa-mi stapanesc lacrimile cand am vazut…” Vedeta KANAL D a vorbit despre momentul in care i-a venit sa planga in timp ce prezenta, in direct, stirile

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 09:15

Desi nu este un lucru tocmai simplu, Simona Patruleasa a gasit o cale de a echilibra viata personala cu postura de prezentatoare a principalului jurnal de stiri de la Kanal D si a vorbit despre asta intr-un interviu acordat pentru tonica.ro.

Tonica: Cum ai descrie Stirile Kanal D?

 

Simona Patruleasa: Suntem interesati de tot ceea ce are impact asupra vietii telespectatorilor si prezentam cu obiectivitate si echidistanta toate informatiile. In acelasi timp, nu neglijam nevoia de relaxare a romanilor si oferim informatii utile din sport, nutritie, life&style etc.

 

Simti vreodata ca te incarci negativ dupa ce prezinti Stirile Kanal D? Cum reusesti sa te deconectezi?

 

Nu ai cum sa ramai indiferent si sa pleci acasa ca si cum nu s-a intamplat nimic. Pun suflet in ceea ce fac si, de fiecare data cand am avut de prezentat un caz dramatic, unul unde puteam da o mana de ajutor, nu am ramas indiferenta si am incercat sa ajut atat cat am putut.

 

Cazul Mariucai, o fetita grav bolnava care avea nevoie de o suma de bani pentru tratament si operatie in strainatate, a fost de departe cel mai greu.

Nu puteam sa-mi stapanesc lacrimile cand am vazut materialul. Am fost marcata mult timp dupa ce l-am adus in atentia publicului.

 

 

S-a intamplat vreodata ca emotiile sa te copleseasca dupa ce ai prezentat o stire? Exista evenimente care te impresioneaza in mod deosebit, chiar si dupa atatia ani in care ai lucrat in acest mediu?

 

Cazul Mariucai( n.r. – cazul unei fetite grav bolnave, prezentat in cadrul Stirilor Kanal D. Fetita avea nevoie de o suma de bani pentru tratament si operatie in strainatate) a fost de departe cel mai greu. Nu puteam sa-mi stapanesc lacrimile cand am vazut materialul. Am fost marcata mult timp dupa ce l-am adus in atentia publicului. Din fericire, banii pentru operatia ei s-au strans şi acum Mariuca este pe drumul cel bun.

 

Unde te vezi, profesional vorbind, la 50 de ani?

 

Chiar daca mai sunt 7 ani pana atunci, mi se pare ca vorbim despre ceva indepartat. Imi place adrenalina televiziunii si, probabil, voi lucra alaturi de colegii din redactie. Asta gandesc acum, dar se pot schimba multe.

 

Citeste mai multe pe tonica.ro!