Simona Patruleasa, pictorial incendiar in rolul excentricei Dita Von Teese VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:21

Prezentatoarea Stirilor Kanal D, a pozat pentru prima data, la sase luni de la nastere, intr-o ipostaza extrem de sexy.

Lentila aparatului de fotografiat a surprins o alta Simona Patruleasa, intruchiparea nonconformista a celebrei Dita von Teese pentru revista Tabu.

Odata intrata in rolul acesteia, vedeta Kanal D a fost nevoita sa pozeze in tinute sumare intr-un club in care nu erau mai mult de 6 grade celsius.

Frigul nu a fost insa o problema, iar Simona a reusit sa intre prefect in rol si sa emane multa senzualitate- la fel ca diva pe care o interpreta.


Simona a aratat o silueta de zile mari la sedinta foto, totul datorita stilului sanatos de viata pe care il are de ceva timp.

Cand nu este in fata micului ecran, Simona petrece absolut tot timpul cu micuta Ingrid si nu o scapa din ochi nicio secunda. Mai multe dezvaluiri facute de Simona Patruleasa, dar si imaginile primului pictorial sexy dupa nastere, in numarul din martie al revistei Tabu.


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.