Simona Patruleasa, Raluca Moianu si Virgil Iantu solidari in cauza "Invinge Autismul"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:18

Vedetele Kanal D Simona Patruleasa, Raluca Moianu si Virgil Iantu au raspuns pozitiv la rugamintea Asociatiei “Invinge Autismul” de a dona spre licitatie obiecte personale pentru Balul Albastru, care prin culoarea lor albastra sa poarte mesajul luptei impotriva autismului.

Balul Albastru, primul bal caritabil din România în sprijinul copiilor cu autism a avut ca scop strângerea de fonduri pentru îmbunătăţirea integrării copiilor cu autism  în şcoală si susţinerea Centrului Multidisciplinar de Intervenţie al Asociaţiei Învingem Autismul, în cadrul căruia  23 de copii cu autism beneficiază  de sprijin specializat. 

 

Pentru licitatia organizata la Balul Albastru de catre Asociaţia Învingem Autismul, Virgil Iantu a donat o pereche de butoni London Tailors din colectia personala.

Butonii London Tailors cu insertii albastre au fost purtati de vedeta Kanal D la filmarile emisiunii „Vrei sa fii milionar”. „Butonii albastii „London Tailors” i-am achizitionat special pentru a-i purta la emisiunea Vrei sa fii milionar. M-au inspirit ca aveau insertii albastre, culoarea emisiunii.  Am purtat butonii la primele filmari pentru sezonul doi al emisiunii Vrei sa fii milionar.” a declarat vedeta Kanal D. Butonii London Tailors au fost licitati cu suma de 800 lei de dl avocat Gabriel Biris. 

                        

Raluca Moianu şi-a exprimat bucuria de a putea susţine cauza copiilor cu autism donand o pereche de cercei foarte dragi sufletului ei. „Cerceii cu piatra albastra in montura de argint i-am primit cu multi ani  in urma in dar de la mama mea. Fiind singurele mele bijuterii cu piatra albastra si avand o incarcatura emotionala deosebita m-am gandit ca ar fi darul perfect pentru Balul Albastru.

I-am cerut insa si acceptul mamei inainte de a-I oferi spre licitare iar mama mea a fost foarte fericita cand a aflat ca de aceste bijuterii vor beneficia copiii cu autism.” a declarat Raluca Moianu, prezentatoare emisiunii “Gaseste-mi familia” de la Kanal D.  Cerceii donati de Raluca Moianu au fost achizitionati la licitatie cu suma 1000 lei de avocatul Gabriel Biris pentru sotia sa prezenta la eveniment. 

 

Simona Patruleasa a donat un tablou pictat de ea special pentru acest eveniment.

„M-am inspirit din opera lui Monet, “Lacul cu nuferi” cand am realizat tabloul pentru Balul Albastru. Nuferii sunt pentru mine simbolul sperantei. In mitologie, nuferii reprezentau  nemurirea, sanatatea, gloria si pacea sufleteasca. Am pictat cu sufletul acest tablou si mi-as dori ca dragostea mea pentru copii si arta sa il inspire pe cel care va cumpara acest tablou iar copiii afectati de autism sa beneficieze de sprijinul nostru pentru o recuperare cat mai rapida.
“ a declarat stirista Kanal D. Tabloul “Lac cu nuferi” pictat de Simona Patruleasa a fost licitat cu 2100 lei de catre Horia Varlan. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cei 150 de invitati la eveniment au licitat obiectele „albastre” donate de Simona Pătruleasa, Raluca Moianu, Virgil Ianţu, Mihai Albu,

Stephan Pelger, Cristian Samfira, Liza Panait, Malvina Cervenschi, Sergiu Nicolaescu, Adriana Muraru, Liana Alexandru, Dana Săvuică, Elena Merişoreanu şi Bogdan Mihai Radu, Kinga Varga,  Maria Radu, Anca Rusu, Maria Dulhan, Bogdan Ionescu. Aceştia au fost încântaţi de atmosfera deosebit de placută a balului şi şi-au exprimat bucuria de a putea susţine cauza copiilor cu autism. 

 

Evenimentul a fost  susţinut de Manuela Hărăbor, mamă de copil cu autism, şi a fost  moderată cu talent de actorul Silviu Biriş. Programul  serii a fost  punctat de momente artistice oferite de Andra Măruţă, Maria Radu, Irina Sârbu, Maria Buză şi taraful său, 2 Zece band, precum şi copiii de la  Şcoala de dans Pas în Doi.

 

Evenimentul a fost deschis într-un mod inedit – cu mesajul video din partea domnului Mark Roithmayr, Preşedintele Organizaţiei Autism Speaks, cea mai activă organizaţie de profil din lume şi iniţiatoarea mişcării albastre din luna aprilie.

 

Balul Albastru 2012 a strâns în total 30.000 EURO, în bani, servicii şi produse.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.