Simona Patruleasa: "Recunosc ca sunt o mamica cam exagerata". Afla de ce ar fi in stare prezentatoarea Stirilor Kanal D pentru fiica ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D din weekend este una dintre cele mai sexy mamici din showbiz-ul romanesc, potrivit topurilor de specialitate. Aceasta a acordat un interviu pentru Pro TV Magazin in care a vorbit despre fiica ei in varsta de un an si opt luni, dar si despre sotul ei.

- Se spune ca mamicile pot muta muntii din loc pentru copiii lor. De cand a aparut Ingrid in viata ta, cat de tare te-ai schimbat?

"Chiar asa si este! Am vazut-o pe mama, cand eu si fratele meu eram mici, cum era in stare sa se "bata" cu lumea intreaga pentru noi. Cu siguranta, la fel voi fi si eu pentru Ingrid! Inainte sa fim parinti aveam tabieturile noastre, acum sunt in permanenta pe fuga sa rezolv ce am de facut in orele in care ea doarme, dar cred ca este normal pentru ca imi

doresc sa ma bucur de perioada asta minunata care trece destul de repede".

 

- Cat de mult timp petreceti impreuna?

"In timpul saptamanii lipsesc de doua ori cate doua ore si asta cand doarme pentru ca ma intorc repede sa iesim in parc. Cand sunt la serviciu, in weekend, sta cu Sabin. Petrecem foarte mult timp impreuna si ma bucur ca programul imi permite sa fiu mai tot timpul alaturi de ea si sa ma bucur de toate etapele prin care trece".

 

- Esti o mamica panicoasa? Am inteles ca ti-ai cautat o masina cu multe elemente de siguranta, mai ales pentru copii...

Recunosc ca sunt cam exagerata si speram ca timpul sa mai rezolve asta, dar nicio sansa! Da, acum conduc o masina care depaseste cu mult asteptarile mele si care are toate optiunile de siguranta posibile, asta tocmai ca eu sa am tot confortul cand merg cu Ingrid in masina.

Sunt foarte multumita de ea si cred ca orice parinte stie ca e normal ca atunci cand ai un copil sa incerci sa gasesti solutii pentru a fi in siguranta!

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

- La prima vedere, Ingrid nu prea seamana cu tine...

Crezi ca urmatorul bebe te va mosteni?

"Nu se stie niciodata! La nastere, cand mi-au adus-o langa obraz, cateva secunde, eram sigura ca va semana cu mine. Avea parul negru. As fi putut apoi sa o recunosc dintr-o mie. Acum, la un an si 8 luni, seamana foarte mult cu Sabin cand era mic".

 

- Cat de mult o rasfatati pe pustoiaca? Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care i le-ati facut?

"Prea mult! Nu ii luam cadouri in functie de pret, ii cumparam

lucruri utile. Cel mai scump cadou a fost o casuta, dar care a meritat investitia pentru ca a fost foarte bucuroasa si inca nu s-a plictisit de ea".

 

Citeste interviul integral pe www.protvmagazin.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.