Simona Pătruleasa "Sabin este jumătatea mea!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 13:01

Simona Pătruleasa, prezentatoarea principalului buletin de ştiri din weekend de la Kanal D, a acceptat să ne împărtăşească secretele căsniciei fericite pe care o are cu soţul ei, Sabin Ivanof, în exclusivitate, pentru emisiunea Drept la ţintă.

Simona a povestit cum şi-au construit ei relaţia de iubire şi căsnicia dar şi faptul că îşi doresc un copil. "Ca orice familie ne dorim să fim mai mulţi. Suntem tineri, ne iubim şi cu siguranţă, cu ajutorul lui Dumnezeu o să avem un copil!” mărturiseşte Simona. Simona are o căsnicie de invidiat. Căsătorită de doi cu Sabin, ea este foarte emoţionată când vorbeşte despre iubirea vieţii ei.
De ce nu se ceartă şi de ce, după 5 ani de relaţie şi 2 de căsătorie, cei doi au o armonie de invidiat? "Relaţia noastră s-a maturizat. Suntem nişte oameni maturi şi nu ajungem uşor la ceartă. Este foarte uşor să te cerţi dar, secretul este că noi ştim să facem în aşa fel încât să nu ne certăm. Sabin este jumătatea mea! Noi avem o relaţie frumoasă şi să de-a Dumnezeu să fie mereu aşa!” -  ne mărturiseşte Simona.
Deşi Simona a mărturisit că nu este o femeie geloasă şi că are încredere în soţul ei. Poate că unii sunt suspicioşi în ceea ce priveşte armonia neumbrită dintre cei doi soţi însă, Simona concluzionează: "Sabin este alături de mine în tot ceea ce îmi doresc să fac.” Aşadar, interviuri în exclusivitate, vedete de top din România, subiecte incendiare şi multe surprize vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până vineri de la 16.45
, la emisiunea Drept la ţintă, cu Mădălin Ionescu

 

Taguri: