Simona Pătruleasa se dedică unor proiecte personale şi se retrage de la pupitrul Stirilor Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 sep 2024, 13:24

Simona Pătruleasa, prezentatoare a Ştirilor Kanal D, a ales să se dedice unor proiecte personale.  

Suntem recunoscători pentru contribuţia sa în  evoluţia staţiei, pentru dedicare şi pentru toate momentele speciale pe care le-a adus în fața publicului nostru.

Citește și: Simona Pătruleasa face o alegere adorabilă- un câine dalmatian în viața sa: “Toți oamenii doreau să facă poze cu el!”

Simona Pătruleasa se retrage de la pupitrul Stirilor Kanal D

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai iubite vedete din România, un reper de profesionalism şi eleganţă pentru milioane de oameni, dar şi pentru industria media autohtonă. A intrat în echipa Kanal D în 2009 şi fost în permanenţă alături de publicul său, prin intermediul Ştirilor Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Simona Pătruleasa, în propriul rol de prezentatoare de știri, într-un film ce poate fi urmărit pe Netflix

“Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea ”, a spus Simona Pătruleasa.

Întreaga echipă Kanal D îi doreşte mult succes în noile sale inițiative şi suntem convinși că Simona Patruleasa va continua să inspire prin tot ceea ce va realiza.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.