Simona Patruleasa si-a luat gandul de la al doilea copil: ”Fiica mea face cati 5 baieti la un loc!”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 nov 2017, 09:19

Simona Patruleasa este o mamica tanara, frumoasa si foarte incantata de fetita sa, Ingrid, in varsta de 6 ani.

Prezentatoarea Stirilor Kanal D, Simona Patruleasa spune ca fetita sa nu este nicidecum ascultatoare si linistita, cum pare la prima vedere. Ba din contra, Ingrid face nazdravanii cat 5 baieti la un loc.


“Fiica mea este in clasa 0. E foarte nazdravana. Multa lumea nu crede, dar este foarte nazdravana! Face cati 5 baieti la un loc! Vrea sa joace fotbal in living, peretii nu i-a pictat, dar tot timpul vrea sa faca cate ceva.
Are nevoie de atentie in permanenta pentru a nu se plictisi. Face sport, tenis de camp si inot, dar nu este suficient. Ar trebui sa faca tenis 5-6 ore pe zi ca sa fie obosita seara”, ne-a declarat Simona Patruleasa.


Probabil si pentru ca cea mica este neastamparata si le da tot timpul de lucru parintilor sai, vedeta Kanal D a renuntat la ideea de a-i darui fetitei sale un fratior sau o surioara.
“M-am gandit si m-as fi gandit daca nu ar fi trecut timpul atat de repede. Fac 43 de ani peste cateva zile si deja este putin cam tarziu”, spune prezentatoarea Stirilor Kanal D. (sursa wowbiz.ro)